Nerozumiem mu

Príspevok v téme: Nerozumiem mu
Marília

Ahojte, chcela by som sem v stručnosti len vyrozprávať svoj príbeh len tak sa niekde vyspovedat pretože už dlhšie to nevydržím dusit v sebe. Poznám jedného chlapca už asi 3 roky, áno spoznali sme sa na socialnej sieti /bohužial/ vyzeral strašne fajn zo začiatku i ked vtedy som vedela že ešte je strašne mladý a vyvádza hovadiny /vtedy sme mali 17/ no bavili sme sa každý den po trištvrte roku sa stretli kedy sa nás vztah ešte viac ucelil. No však postupom času sme nejako kontakt strácali už sme si tak často nepisali a bla bla .. skártka ... teraz sme sa pred pol rokom znova začali tak intenzívne bavit a chodit aj často von. On mi rozprával že už mi neklame že klamával ale že proste ma lubi od začiatku i ked vela hovadín spravil priznal sa mi zo všetkým s kolkými babami spal bozkával sa prípadne riesil všetko! ... Verila som mu poznáme sa predsa dlho nieje to niekto cudzí ... tak sme sa spolu tak nejako dali dokopy pekne nám to išlo, išli sme aj na výlet spolu kde si on uvedomil /teda tak mi to tvrdil/ že ma fakt strašne lubi a že je strašne rád že ma pozná. Ja vždy takéto reči berem s rezervou ale potešilo to. No teraz pred pár dnami som šla s kamaratom len na obed!!!! nič iné a on odvtedy povedal že je urazený a nič!! ani slovo zrazu nič! ... koniec ako keby sa nikdy nič nestalo.... Ja tomuto nerozumiem neviem čo si o tom mám mysliet.. velmi sme si rozumeli a on všetko zahodí pre nič. ...

Marília

Delete 2: No vzhladom nato kolko mi toho prezradil, priznal sa k vela veciam a všetko naozaj všetko so mnou preberal a tak dalej, mala som pocit že bol úprimný naozaj. A však teraz absolútne netuším čo si mám mysliet.

Delete 2

Aj keď si sem napísala dosť viet, tak ti neporadím. Nepoznám okolnosti, nevieš čo sa jemu preháňa hlavou a ako to všetko myslel. Naozaj bol teraz k tebe úprimný?