Neistota ohladom stahovania

Príspevok v téme: Neistota ohladom stahovania
Snubenica02

Napriek tomu, co ste mi radili v mojej predoslej teme, stale sme so snubencom dohodnuti, ze sa k nemu prestahujem. Napokon, mam vyse 23 a nemozem sa vecne drzat doma. Problem je vsak prave v tej komunikacii medzi nami, cim vyvstava i moja neistota ohladom tohto kroku. Som z toho nervozna, mozno je to vsak uplne normalna reakcia na taku velku zmenu v zivote...?
Trpim psychickymi problemami, uzivam lieky a som dost labilna, a ak mam byt uprimna, doma mi to nerobi prave najlepsie, ale co ked to tak bude i u snubenca? Dooost ma to zoziera a neviem si rady.

Slobodna

Tvoje obavy su namieste, menis kvoli nemu cely svoj zivot, dufas, ze tvoj, teda vas spolocny zivot bude lepsi a tiez prostredie nebude take destruktivne, ako to mas doma. Muzi zial neradi riesia, co by bolo keby, v podstate oni nemaju radi nase hypoteticke scenare a obavy. V tomto pripade by si, ale mal partner uvedomovat svoju zodpovednost za teba a tvoj zivot. Opustat zname prostredie a ides do neznameho, stracas a nevies, ci aj nieco ziskas, lebo cesta spat, ak by to nevyslo, uz lahka nebude, ak nie uplne nemozna. Obavas sa, ci tvoj krok nebude z blata do kaluze.

Jax

Kým to nevyskúšaš, nebudeš to vedieť. Ak máš problémy doma, skús sa odsťahovať a ak to bude aj u snúbenca zlé, tiež sa môžeš odsťahovať. Ale vzhľadom na to, že Ste zasnúbení, tak s tým človekom počítaš do budúcna, tak by to mohlo fungovať.