Som na dne..

Príspevok v téme: Som na dne..
1111111

Ahojte.

Mám taký problém, že neviem sa rozhodnúť ohľadom svojej orientácie.Mám 15 rokov, začalo sa to pred tromi mesiacmi, keď som čítala článok o homosexualite a začala som premýšľať, že čo ak som tiež lesba? Nikdy som nemala takéto problémy, nikdy som ani nepomyslela na to, že JA so ženou.Ale teraz už áno. Začiatkom to nebolo až také hrozné, ale teraz to je. Stále nad tým premýšľam, mám pocit že si to namýšľam, pretože ak na to nemyslím, som normálne dievča, ktoré myslí na chlapcov. Priťahujú ma chlapci, aj sa s nimi zabávam a vtedy na môj problém nemyslím, až keď som sama, v pokoji. Doteraz ma ženské telo nepriťahovalo, ale teraz ma už hej, pretože na to stále myslím. Čo to je vlastne? Nerobilo mi problém sa so ženou bozkávať, ale som dievča, ktoré rada experimentuje. Ale vzťah nie...iba kamarátstvo, ale bojím sa, že ak nastúpim na novú školu a zapáči sa mi nejaké dievča, toto by mi nikdy nenapadlo, ale namyslela som si to určite.

anonymka1452

Ahoj, myslím že sa nemáš čoho báť :) A to doslova, aj keby sa ti páčili ženy, no a čo? Svet sa nezrúti :) Ale k veci. Myslím že ten článok to u teba v hlave vzbudil, ak si predtým podobné predstavy a tak nemala :) Proste to nerieš a nepotláčaj tie predstavy v hlave, pretože čím viac sa snažíš niečo potlačiť v sebe tým väčší pocit máš že to je stále horšie a horšie. Psychika je sviňa. A to že si sa bozkávala so ženou z teba lesbičku nerobí, rovnako ako to že sa ti páči ženské telo. Komu nie? :) Odjakživa po sebe pozerajú aj ženy, pretože sa im nejaké telo jednoducho páči, niekedy ich priťahuje aj sexuálne, ale pritom dokážu milovať len chlapa :) Jednak máš len 15 rokov a veľa vecí sa ešte zmení. Hormóny proste pracujú, či chceš alebo nie. Hlavne nerob paniku, nič sa nedeje :) Ja som si do svojich 13 myslela že sa mi páčia chlapci, ale potom sa strašne zaľúbila do jedného dievčaťa a už to bolo :D týmto ťa nechcem strašiť, naozaj si myslím že v tvojom prípade ide iba o strach kvôli tomu článku, neboj nájdeš nejakého chlapca a hneď zmeníš názor :) A keby náhodou máš stále takéto pocity, to sa môže potvrdiť len tým že sa zaľúbiš. Ale nie do vzhľadu a podobne... tak nemaj strach :) A navyše, keby aj, naozaj by sa nič nedialo, hlavne sa nesnaž kvôli nikomu meniť, pretože ide o tvoje šťastie ;)

1111111

Ale ja si už namýšlam (dúfam, že namýšlam iba) že ma sexuálne priťahujú. A vravím si, že "ser na to, si na chalanov", ale je to dosť ťažké. :/ Keď sa to začalo, bolo obdobie keď som na to aj na 2 týždne zabudla a vravela som si "bola si hlúpa, že si si to myslela". ale teraz to mám už vryté v pamäti :D

Michaela236

Toto som si presne namýšľala aj ja, keď som obdivovala jednu herečku, že aká je krásna, talentovaná, múdra, až kým som si nezačala myslieť, že sa mi páči aj ako žena, no nebolo to tak, naozaj som si to len namýšľala a po čase ma to prešlo. A ja tiež rada experimentujem a nedala by som sa dvakrát prehovárať na bozky so ženou, ale vzťah si neviem predstaviť. Snaž sa na to nemyslieť (viem ľahko sa mi to hovorí) ale aj ja som s tým mala problém a už nemám pretože som sa s tým stotožnila, že je to jednoducho len obdiv. A vždy keď ťa trápia veci ohľadom homosexuality si spomeň na to kvantum chalanov, mužov, hercov, športovcov, ktorí sa ti už určite strašne páčili, keďže máš 15 :) to ti pomôže ver mi! :)