Bolest brucha pri chôdzi

Príspevok v téme: Bolest brucha pri chôdzi
Irenes

Dobrý den.už pár dní ma bolí žalúdok alebo brucho v oblasti žalúdka ale len pri chôdzi. Pokiaľ idem len z miestnosti do miestnosti tak nie ale keď už idem chvíľu po ulici, proste dlhšie tak ma začne bolieť, pichat. Pri zatlačení na brucho mi je lepšie. Jesť mi chutí, trávenie mám v pohode. Keď ležím alebo sedím tak ma nič nebolí. Neviete čo to môže byť? Som v zahraničí a s lekármi je to komplikované

salon

Ak si ozaj fyzicky zdrava,zalezi co ti vsetko robili na preventivke,aj sono brusnych organov? Tak potom je to psychicke.
Mne ked mama pred 9mes.odisla na vecny spanok,tak som vyzdravela,lebo aj jej aj mne sa konecne ulavilo. Je to tak,aj ked lubime,ale niekedy sa inac proste neda.
Ty sa daj tiez psychicky dokopy. Tiez som zila v zahranici a som uz naspat stvrty rok tu na SK a som zdrava a stastna :-)

Irenes

Hocikedy, nezáleží či pred jedlom alebo po. Alergia, helicobacter neviem. Mala som preventívku pred mesiacom a bolo všetko ok. Psychika...pred pár mesiacmi mi po dlhoročnom trápení zomrela mama a teraz som v zahraničí a pracujem celé dni. Už som mala nejaké ťažkosti spojené so stresom so žalúdkom pred polrokom ale bolo to trochu iné.

salon

Nie si tehotna? Teda ak si zena...
A to ta boli po jedle ci pred jedlom? Alebo ked si hladna a ze ked sa najes tak ti je lepsie?
Alebo nie si alergicka na nieco,lepok atd?
Alebo nejake helikobakter...Ulcerozna kolitida?
Pecenove testy?
Slepe crevo?
Psychika v prdeli?