Prečo to robím?

iny

Ze muz ma sex na uspokojenie len svojich potrieb je hlupost. Kazdy sex/milovanie - chcem viac, aby sa priatelka urobila viac, nez mne zalezi na tom, aby som sa urobil ja sam.

Ad masturbacia - masturbuju aj 2-3 rocne deti, aj zvierata. Knazi tiez /niektori z nich trpia dokonca pedofiliou, nez ich cirkev neprelozi na ine miesto, aby casto pokracovali dalej.../.

čistá láska

Ak si zvykol masturbovať ešte pred tým, ako si si našiel priateľku, tak je to jasné. Vytvoril si si už návyk, ktorým sa sám sexuálne uspokojuješ. Ak spávaš s priateľkou kvôli sebauspokojeniu, prakticky masturbuješ s využitím jej tela.

Masturbácia je hriech. Rovnako je hriech sexuálne žiť s osobou, s ktorou nie si v manželstve požehnanom Bohom. To manželstvo nie je o papieri, ale o tom, že si sa slobodne rozhodol darovať sa z lásky svojej manželke a urobiť ju šťastnou. Lebo sex je o sebadarovaní a záväzku (som navždy tvoj). To je nesebecká láska, ku ktorej nás pozýva Boh. Sex zameraný na vlastné sexuálne uspokojenie a bez záväzku a pripútanosti k osobe (som s tebou teraz, ale ktovie čo bude neskôr) je zlé.

Keďže sa pýtaš na hriech, píšem ti to ako veriacemu.

PS: Že muž musí masturbovať a že je to dokonca zdravé sú len barličky pre tých, čo nevedia ovládať svoje nezriadené sexuálne vášne. Mužské telo má mechanizmus, ktorým sa zbaví nadbytočného semena prirodzeným spôsobom bez potreby masturbovania (predpokladám, že vieš, o čom hovorím).

iny

To je tak. Chlap si mysli, ze ked ma zenu, nepotrebuje masturbovat - lebo vsak sa bude milovat so zenou. Lenze v manzelstve, ci dlhodobom partnerstve ma chlap chut na sex rovnaku, ak nie vacsiu, ked ho zena pritahuje.

Lenze zena naopak, mava chut na zaciatku a neskor uz nie. Tak je milovania coraz menej a menej. A chlap si ho musi honit castejsie, nez ma sex.

Za vsetkym hladaj nepodarenu zenu. Keby si sexoval 3x denne, asi by si nemal taku potrebu si ho honit.

Lenze az na par vynimiek, drviva vacsina zien na rozdiel od chlapov, chce toho sexu malicko. Im staci laskanie, maznanie.

Ale chlapovi sa v guliach spermie neprestanu tvorit, skor pri vzruseni ich mnozstvo ejakulatu rastie.

Je to taky partnersky paradox :-D

Co by si chcel, vies ake nervy maju dnes tukom obalene zeny, co stale musia pchat do seba sladke ?

Nevenuju sa dostatocne sexualne muzom a potom sa divia. To je ako provokacia, keby si hladnemu psovi maval kusom masa pred nosom a divil sa, ze po nom skoci. Ved musi, ked je hladny...

Niekti muzi mozno nemusia. Ak maju znizenu tvorbu libida /cim dalej tym viac klesa pocet spermii u muzov/, tak sa tiez moze stat, ze im to uz vadit ani nebude.

Ved Slovensko sa uz vyludnuje, ale neprisposobivi sexuchtivi obcania to uz roky zachranuju :-D