Zápal moč. ciest / nejaká iná infekcia a pobyt v zahraničí

Príspevok v téme: Zápal moč. ciest / nejaká iná infekcia a pobyt v zahraničí
Ahri

Dobrý deň.. od malička som mávala často zápaly dolného ústrojenstva. Naposledy som ho vsak mala cca pred rokom mozno dvomi, viem, ze to nie je zo sexu ( teraz sa nazdavam ze z nachladnutia, pretoze vcera som sedela na "studenom" betone a vecer na lavicke.. ano nezodpovedne odomna viem :/ . Pila som od 3 v noci urologicky caj ( trochu pomohlo ale pri konci mocenia citim zvlastne rezanie, taka tupa bolest) a nedalo sa mi spat celu noc skoro . Rozmyslam ze ist na pohotovost ale som v ČR. Rozmrazujem prave brusnice a priatel isiel do lekarne kupit urcyston caj, rowatinex a propolis& canesten kombi ... Dalsia vec na zamyslenie- minuly rok som mala rovnake priznaky a pri tom silnu mykozu a vytoky a ROVNAKE priznaky, riesilo sa to cez gyndu ( musela som odist zo zahranicia na SK) a az tam ma to preliecilo!! Avšak teraz nechapem či to mam z gyn al. moč. ciest?? Stretol sa s tym niekto lebo ja tomu nerozumiem... inak vysadila som sladké úplne teraz ako mam tieto problemy, mala som taku slabsiu mykozu ( obcas povlak, ale nijake priznaky, ziadn svrbenie, nijaka bolest pri sexe a natierala som sa mastickou co mi predpisovala naposledy doktorka a jedla cesnak)... Nemáte nejake rady čo s tym môze byt a ako je to v zahranici? SOm u všeobecnej zdravotnej registrovana, ale neviem čo robit, domov takto ist preboha nemôzem a ja neviem ako to tu chodí s vysetreniami :/ dakujem za rady

Kamiillaa

Aj ja som mala zapal mocovych ciest. Bolo to velmi neprijemne a bolestive. Casto som mavala problem aj s vzginalnymi mykozami. Pomohol mi az wobenzym. Mozem len odporucat

Moireal

A co sa tyka zahranicia, pokial je to v eu, mali by ta vysetrit ak mas eu kartu. Ale necakaj zazraky, ja som kvoli mojim problemom nakoniec tiez musela prist na Slovensko a zacat sa liecit u Dr.Albertovej. Neviem teda konkretne kde si ale ked nemas obcianstvo a poriadnu zdravotnu tam, tak zazraky naozaj necakaj. Viem to z vlastnej skusenosti, kedy mi za rok nijak nepomohli.

Moireal

Ahoj, tiez mam od mala problemy s oblickami. Skus nejaku alternativnu medicinu. Ja som sa teraz dala na dr. Albertovu. Alebo skus cinsku medicinu, oni vraj uspesne liecia zenske problemy. Len ti neviem poradit konkretne kto by bol dobry. Albertovu si kazdy chvali, tak aj aj som k nej nakoniec sla. Zatial cakam na lieky a uvidime. Alebo proste naskoc do nejakej predajne doplnkov vyzivy a spytaj sa na nieco antibakterialne a antiplesnove. Taka je napr, dracia krv, moringa oleifera. Na oblicky je vyborny caj chanca piedra, mam to odskusane , fakt odporucam a celkovo jedz vela petrzlenu, melonu, cesnaku, cibule a vela antioxidantov vo forme hrozna, malin, cucoriedok. Alebo su kup tiez daky potravinovy doplnok. Moja mama naprikad uziva Flavin 7 a ten jej robi dobre. Inak je urcite vela doplnkov na to. Aj ta D-manoza je dobra na streptokoky aj kapucinka vacsia. Aj vilcacora. Kup si caj. Je dobra proti rakovine, na imunitu aj na mocove cesty. Neostava ti nic ine, len si toho vela zadovazit a skusat. Je to financne narocne, ale tak zdravie je len jedno no a potom skus tu alternativu lebo aj sama vies ze atb nic neriesia. Skus si este kupit aj nejaky ten gel s hyaluronovou kyselinou, cerpa vlhkost a vyhladzuje sliznice a zaroven sa tak lahsie splachnu bakterie. Nejest biele muky, sladkosti a vsetko,co podporuje kvasinky ti je asi jasne.

Ahri

Ešte dodatok. trpim casto vag. zapalmi, mne uz vyslo hadam vsetko ( ale len raz ecoli) a v moci ecoli nikdy za celu tu dobu! Mala som mykozu, streptokoka ( ktorého stale mam a neuspesne sa nanho liecim pol roka, ziadne ATB mi nepomohli, koloidne striebro tiez nie a citatridal som brala 15kvapiek praveho na liter vody a pila den- nic .. rozmyslam ze ešte budem skusat brat NAC na odmaskovanie a s tym citatridal , ale neviem ako dlho ani nic, ja som zufala uz z toho vsetkeho) . a vlastne beham od gyn ku gyn , vsetky testy mi robili tam som ako na hodinach klavira , vzdy mi vyskoci streptokok .... alergeny - nic , nie som na nic .. imunita mozno znizena a prejavuje sa v dolnom ustrojenstve, fakt neviem .. inak ako pol ročna som skoro zomrela lebo som mala uz zacinajuci zapal obliciek, sledovali ma cca do 8 rokov stale, ale vraj som bola v pohode a zväčšovali mi ako malej moč. mechúr.