Silikony?

Príspevok v téme: Silikony?
Lolita56

Mam v celku peknu postavu,ploche brusko,dlhe nohy,srdieckovy zadocek ,ale na hrudniku som velmi obdarena nebola ,mam malicke A :( Mam 19rokov ,som pekna baba aj v tvari,ale kvoli tomuto komplexu uvazujem o plastickej operacii prs z A na C.Ale bojim sa do toho ist,mate niekto podobny komplex,alebo zazili ste nieco podobne ?

Mala Domi

Martina neviem ci to bolo určene mne ale ak hej tak ja ich už mam spravene bez ohladu nato co mi vraveli vsetcia ..

Martina210

Preco robite veci ktore chcu druhy.Vy nie ste spokojna s prsiami nie priatel, rodicia. A kamarati co povedia od zavisti ze nedavaj si.Pozeraj na seba hlavne.Kolko krat sa uvidis v zrkadle stale budes mat komplex.Ale nespravis si kozy lebo to nechce okolie?Si blazon.Vies kolko je chlapov co maju komplexy s maleho penisu? Keby sa dalo zvacsit tak jednoducho ako prsia u zien.Tak by stali dlhe rady chlapov na zvacsenie.Priatel Ti povie ze netreba ti nedavaj sii.Rodicia tak isto lebo maju strach z neznameho, rozmyslaju staromodne.To neni o vytrcani sa ze "aha" ja mam umele cecky.To je pre vyriesenie komplexu v hlave.Neboj sa priatel jak ich uvidi bude v siedmom nebi.

0vecka

ak mate partnera ktory je spokojny tak je to uplna blbost... najme ked uspesnost nieje 100% ... akoze mne sa tiez pacia vecsie ale je dost chlapov ktorym stacia aj mensie

Mala Domi

ahoj mam 19 rokov a mala som tky issty problem ...mala som slabe acka ...nic mi nevadilo kym neprislo leto a plavky....dlho som uvazovala nad silionmi...kedze som bola mladsia studovala atd nemala som ani financie na to ani hlavne odvahu...zacala som pracovat,byvat sama...mam vsetko co som chcela...auto,vodicak...proste vse co chcem som si mohla kupit...no stale som nebola spokojna so svojimi prsiami...rozhodla som sa ist na konzultaciu...vsetko bolo dohodnute,stacilo iba vybrat termin....25.8. som volala koli najblizsiemu terminu...dali mi 28.8...den pred som cukla...povedala si ze nejdem ze zbytocne peniaze kedze moj priatel bol spokojny a mama mi povedala ze sa do konca zivota nebude somnou bavit ak to urobim...povedala som ok nechcem...den po dovolenke som volala na kliniku,ze to chcem...vsetcia ma odhovarali,rodina priatelia,znami atd..kamosky mi hovorili ako velmi trpeli...nikto ma neodradil...sla som 10.9.2015...teraz...bolesti po su neskutocne teraz uz menej ale su...si 100% odkazana na 24 hod starostlivost...ja som moc nelezala a hned som 20min po op sla na wc..a doma som sa tiez snazila robit vsetko sama ..dost problem je este dnes vstavanie z postele..dost som trpela a aj trpim...prve dni som to lutovala no teraz je to trochu lepsie..zajtra idem na kontrolu teda dnes...zda sa mi ze lavy silikon mam posunuty viac ku pazuche ako pravi...dost trauma a bolest neskutocna..radim ti pockaj..ani mna nezaujimali prazdne reci ludi okolo...no dnes by som to zvazila a pockala este..snad ti moj pribeh pomoze...preto som to tu cele rozpisala...ozvy sa ako si sa rozhodla..

Doktorexitus

Neblazni pchat do seba umelinu, ved aj Acka vedia potesit, a pekna tvaricka a zadocek je krajsie ako vatsie prsia :) len musis najst takeho kto ocreni to aka si a budu sa mu aj acka pacit :)

pockajroky

V puberte to každý rieši, ale potom sa ustáli, dospeje a pochopí, že je krásny taký, aký je. Umelé prsia sú otrasné. Nemáš sa za čo hanbiť, mladé prsia ani škaredé byť nemôžu podľa mňa a je jedno, aké sú veľké. Navrhujem, aby si počkala ešte aspoň 5 rokov, a potom sa zamysli znovu, či je to niečo, čo so sebou chceš spraviť.

vebe

Si este velmi mlada a prikladas velkosti pres neprimerany vyznam. Pre mnohych velkost skutocne nie je dolezita. To media nam predkladaju model prsnatych zien akokeby to muesla mat kazda na hrudniku nabombovane. Ono je velmi vela muzov, ak nie vacsina, ktora silikony neuzvava, lebo dokazu zenu ktora sa im paci brat taku aka je a podstatne su ine veci. Takze so silikonmi by sa ti mohlo prave stat, ze ti normalni ta obidu, lebo si povedia ze silikonku nechcu. Ono zivot a laska skutocne nie je o prsiach. Vaz si ze si zdrava, ze veci v tvojom tele funguju tak ako funguju a nepokusaj. Ziadna operacia nie je bez rizika. Ja zijem s mojimi ackami a nikdy to nebol problem. Neboli ma z nich chrbtica, mozem behat, skakat a nemusim riesit specialne podprdy. No a po detoch tie ochabnute Acka vyzeraju o nieco lepsie ako ochabnute Ccka. Takze je aj kopec vyhod.

nikinka22

tiez som na tom podobne, tiez 19 rokov a taktiez mam Acka :D stacili by mi take pekne plne Bcka :( ..

ale uz som sa stym ciastocne zmierila, mam priatela uz 6 rokov a on mi dodava sebavedomie, moje malicke sa mu pacia a vidim (aj ked neviem ako to je mozne) ze je z nich "hotovy" a vzdy im venuje velku pozornost :)

treba sa brat taka aka si, ja som tiez uvazovala o tom, priatel povedal ze kludne, ked na to budeme mat, ench si ich spravim pokial mi to ma pomoct k spokojnosti ale ze co sa tyka jeho od je velmi spokojny a nepotrebuje vacsie :)

takze urcite to zatial nechaj tak, nikdy nevies, mozno este podsrastu, kedze pises ako dobre vyzeras, urcite mas kopu prednosti a velke prsia nie su vsetko, ked budes tehotna, zvacsia sa ti :D pripadne ked budes brat v buducnosti HAK alebo nieco ine, mozu podrast..

silikony by som riesila fakt ako poslednu moznost