Rok od rozchodu stale ho milujem

Príspevok v téme: Rok od rozchodu stale ho milujem
Neviemsaodpu

Mozno by ste mi vedeli poradit a mozno si poviete ze som hlupa no po 6 rocnom vztahu a dietati o ktore budeme mat sud ho stale milujem vo svojom srdci ...sniva sa mi o nom kazdy den vecer si poplacem za nim ....opustil nas kvoli inej teda teraz ma kazdy mesiac inu priatelku nechapem ako to dokaze ....ja som uz rok sama a nedokazem sa na ziadneho chlapa ani len pozriet....chodi si po syna na tyzden ale vzdy ked ho vidim pride mi velmi smutno no tvarim sa ako by sa nic nedialo a ked odyjde vyplacem sa a ulavy sa mi.....velmi som bola na neho citovo priputana milovala som ho aj ked on mna asi nie ....ako sa odputat a vyhodit si ho z hlavy chodim aj k psychologicke no vobec mi nepomaha...mam aj kamosky no ked som s nimi von myslou som vzdy pri byvalom a tom co sme spolu prezili.....kolko rokov musi prejst aby som celkom zabudla ....ale jedno viem isto ze uz nikdy nikoho nechcem ziadneho chlapa ....chcem sa zmierit s tym ako to je a zit len pre seba a synceka .....ale zas moje okolie mi vravi ze nech si najdem niekoho ze syn potrebuje otca ...rodicia.surodenci vsetci ma nutia si niekoho najst ...ale nechapu ze byt s niekym len preto aby syn mal otca nevlastneho ze to je hlupost ...ja by som tak nedokazala s nuekym zit bez lasky len z povinnosti... Mozno to ani nebudete citat ale potrebovala som to dat zo seba von ...

dante5

Nasla si si hajzla ktory ta maximalne zranil a ty ho nadalej milujes. Ostatnych muzov nechces, ved vsetci muzi su svine... a ti co su nahodou dobri su zas pre teba nepritazlivy o ktorych nemas zaujem, takze vlastne akoby ani neexistovali.

Hladat si hajzlov a potom vyplakavat ze vsetci muzi su hajzli... Ake typicke zenske myslenie. Ale tak vam treba.

LMarika

Nehladaj si nikoho, zostan sama. Kasli nato, co hovoria kamosky, rodicia... Najst si niekoho, mat lasku..., to vsetko musi vychadzat z tuzby a ked ty tu tuzbu nemas, tak naco sa nutit do niecoho, po com netuzis a co nechces? A okrem toho, ak je tam uz dieta, vztah s novym muzom by bol asi dost komplikovany, lebo on by casom urcite chcel mat svoje, biologicky svoje dieta a potom by mohol to svoje uprednostnovat, nikdy nevies... Aj kamoske sa takto rozpadol 5-rocny vztah. Mala z prveho manzelstva dceru, potom si nasla o 5 rokov mladsieho partnera a on chcel svoje. Tam nastal problem a rozisli sa. Darmo bola pekna a vyzerala o 10 rokov mladsia ako v skutocnosti bola. Na byvaleho uz radsej nemysli, vyhod si ho z hlavy, lebo aj ked on je pre teba telesne, ci nejako inak pritazlivy, ze po nom stale tuzis, tak telo je len telo a tu teraz ide o to, ze co sa za tym jeho peknym telom skryva, teda aky charakter. No asi nie dobry, ze? Urcite nie, ked sa na teba vykaslal pre inu. Uz len z rozumu bude najlepsie nikdy viac sa nanho znovu nenaviazat a nikdy viac sa s nim ani nevyspat, ved kto vie, akou pliagou, akou pohlavnou chorobou by ta nakazil taky suknickar a este aj tazky primitiv, co nevladze so svojim vtakom, ze musi mat kazdy den v posteli inu? Ber to tak, ze osud ma s tebou ine plany. Ty asi este nevies, ake, ale asi nie take, aby tvoje dieta vyrastalo so svojim biologickym otcom a s tebou a bolo tak sucastou normalnej rodiny. Tou laskou, ktorou by ho za normalnych okolnosti zahrnul otec, ho mozes zahrnut aj ty, tvoji rodicia, stari rodicia, rodina... A ver mi, ze bude tvoj syn takto stastnejsi, ako keby sa musel denno-denne prizerat, ako sa ty a tvoj muz hadate, ako ste nahnevani a zurite, ako ste smutni a placete... Radsej, nech v jeho zivote prevazuju tie pozitivne emocie ako tie negativne. Aj ked to bude za cenu toho, ze bude vyrastat bez otca.

emla

Velmi dobre viem čo cítiš, prechádzam niečím velmi podobným. Po 6ročnom vzťahu ma nechal kvôli druhej. Bez pár mesiacov to bude rok. My sme spolu dieťa nemali zš to on čas nestráca, jeho nová priateľka bude čoskoro rodiť. Ale to je jedno. Chcem ti len napísať, že poznám ten pocit zúfalstva a bezmocnosti a ze si myslíš, že to nepreboli ale preboli.U mňa síce ešte nebol deň kedy by som na neho nemyslela ale verím, že aj to sa časom stratí. U mňa skončil ako človek, ako muž pretože ma moc sklamal a ublížil mi. Lasku co k nemu cítim to nezabilo ale musí to raz skončiť. Dovtedy sa venujem priatelom, rodine a ty máš ešte aj syna. Ten ta musí zamestnavat teraz a ak ti psychologicka ktorej chodíš nepoomaha, vymen ju. Mas to síce ťažšie ako ja pretože sa s bývalým stretavas a o to dlhšie ta to bude držať.A možno teraz nevidis význam toho čo sa stalo ale všetko sa deje pre niečo... Držím palce a ver mi,všetko preboli ;)

vebe

Je to nezodpovdeny sebec, ktory nepochopil, ze zit s niekym a mat s nim dieta je zavazok, obrovsky zavazok na cely zivot. Chapem, ze ak si ho mala rada, tak ti to pride luto. Chce to cas, ako ked niekoho milovaneho stratime. Pre kazdeho je tento cas rozne dlhy a neda sa to skratit. Osobne si myslim, ze po case sa budes vediet pozriet na veci z nadhladu a budem ti uz na mile vzdialeny. Clovek, ktory miluje a je zodpovedny neopusta ani zenu ani dieta.

netrapsa

Tak ked ste boli spolu niekolko rokov je normalne,ze este po roku si z toho vykolajena,je to este kratka doba na vyrovnanie sa s tym. Nechaj si kludne aj viac casu,aj keby to malo byt niekolko rokov,kazdym rokom sa to bude zlepsovat. Drzim palce!