Zo všetkého sa mi chce plakať

Príspevok v téme: Zo všetkého sa mi chce plakať
cryingman012

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je normálne ked v 17 mi niekto povie pár urážok (som chalan) a začnem mať chuť plakať..takisto aj ked mi dá niekto facku...začnúmi tiecť slzy a triasť sa mi pery od čoho to je ..nebolí to nič a mám chuť plakať...minule ma kamoš kopol ani to nebolelo a po minute mi začali tiecť slzy a plakal som asi 20 min akože od čoho to je prečo to je a čo sa stým dá robiť nejak trénovať tú citlivosť... Prosím pomôžte nechcem byť takýto plačko..:(

wtf

Nicolett wtf ??? To že je citlivý podľa teba znamená že nie je chlap ?

cryingman01 nemôže to byť tým, že je to iba zámienka aby si mohol plakať ? Možno že v sebe dusíš pocity a a to, že ti niekto ublíži ti dá možnosť prejaviť to. Chlapa nerobia svaly ale rozhodnutia a činy. Citlivý chalani to majú ťažšie ale dobré srdce z teba robí viac chlapa ako hora svalov.

Nicolett

Nevidela som ešte chlapa nad 15 čo plače a je až taký citlivý no každý ma inú psychyku.Neviem možno pomaly dospievaš.Ak chceš byť muž tak sa tak správaj.Hlavne sa nerozmaznávaj ak nechceš byť plačko.Skus nejak dokázať ,že si chlap .Naber svaly šport dava sebavedomie mohlo by ti to pomôcť.Inač neviem možno je to tou psychykou ,alebo len vekom.