Dlhodobe extremne vypadavanie vlasov

Príspevok v téme: Dlhodobe extremne vypadavanie vlasov
Pupik333

Ahojte, uz vyse 7 mesiacov mi naozaj vo velkych mnozstvach padaju vlasy. Zacalo to rozvodom. Myslela som si, ze to je vplyvom stresu. Ibaze teraz som uz stastna po tej psychickej stranke a vlasy stale padaju. Denne aj niekolko hrsti v ruke. Skusala som vsetko. Vitaminy, tabletky,sampony... zdravo sa stravujem uz dlhodobejsie lebo sa venujem fitnesu. Vlasy nezehlim ani nefenujem. Bola som aj u doktora. Vzal mi krv ale nic mi v nej nenasli. Ibaze tu v Anglicku je zdravotnictvo trosku zaostale. Naozaj uz neviem, ako ich zastavit?

Kýčera

Potrebuješ komplexné vyšetrenie, nestačí vyšetriť len krv a skonštatovať, že je o.k. Môžu Ti chýbať nejaké vitamíny, minerály, aj napriek zdravému stravovaniu, môžu to byť ešte dozvuky stresu, ale aj nejaké ochorenie. Ak by si bola tu, dermatológ by Ťa vyšetril a ak by nič nezistil, poslal by Ťa k rôznym odborníkom - neurológ, endokrinológ,...

Maťa.Riv.

Ak si ešte nevyskúšala, tak by som odporučila vlasové rastové sérum. Mala som podobný problém ako ty a tiež som vyskúšala všeličo na trhu. Nakoniec mi zabralo práve až vlasové rastové sérum od Nanogenu. Príde mi, že séra majú účinné látky oveľa koncentrovanejšie ako šampóny a podobne. A čo sa týka vitamínov, tak je to beh na dlhú trať, výsledky sa dostavujú pomaly a až po dlhodobom užívaní. Nech sa ti darí!

LenkaGima

Ahoj. ja s tym mam skusenost, ale iba u muzov. Neviem z akeho dovodu mu zacali vypadavat vlasy, podotykam ze ich ma dlhe., vlasy boli proste vsade - postel, vana, umyvadlo, vysavat som musela dva krat do tyzdna pretoze vsade same chumace. Kupili sme sampony s kofeinom /zijeme v zahranici/ doma budes musiet nieco pohladat na internere a zabralo to., tiez zacal uzivat vitaminy na nechty a vlasy a zabralo to dnes to je uz lepsie.