Vzdy krici a nedava si pozor na jazyk

Príspevok v téme: Vzdy krici a nedava si pozor na jazyk
machanovnik

Zdravím. S priateľom sme spolu rok aj pár mesiacov a vždy pri hádke kričí,je ironicky a hovorí co by nemal. Napr.včera pri hádke povedal niečo, co ma trápilo a použil to proti mne. Ospravedlňoval sa mi za to, ale stalo sa to už aj predtým asi raz. Potom raz po mne hodil vankúš, je to iba vankúš, ale co bude nabudúce?
Ja som sa s ním už o tom bavila tisíce krát, ale vždy robí to iste-krik,irónia,krik,smútok,krik,zufalost. Jasné že nie som svätá, ale ja na nho kricim z 10 hádok možno 1x a aj to iba keď mu hovorím že "bola to blbosť nezvelicuj to!"
Potom je tu ešte jeden problém, stále mu niečo vadí. Keď z neho robím srandu tak to nafukne a hovorí zš ho ponizujem. Pritom ho len podpichujem.
Keď ho nechytim za ruku tak sa 10 minút o tom musíme baviť a vyriešiť tento "problém" . malo kedy sa to stáva ze ho nedrzim alebo tak.
Ja sa s ním nechcem rozísť, je to zároveň aj milí a pozorný muž. No je to dosť na psychiku tieto veci. Cítim v sebe neskutocnu zlosť a nemám chuť sa s ním aj stretnúť niekedy. Niekedy sa tvarim (po hádke) že už som unavená Alebo ma bolí hlava aby som s ním nemusela mať sex.(stalo sa to asi dva krát). Je to veľmi hlúpe viem, ale niekedy to tak cítim ze nechcem.
Myslíte, ze máme vyhľadať odbornú pomoc?
Asi hej po tomto :D
Ďakujem za odpovede a ze ste si to prečítali.
Pekný večer

salon

Myslim si,ze ani jeden z vas nie ste zreli alebo pripraveni na vztah. Tvoj priatel ma v sebe zlost,nesie si so sebou nejake traumy z detstva,kde bol ponizovany,neuznavany a vyvrsuje si to pri hadke na teba. Pride cas,ked sa to bude zhorsovat a to nielen pri hadkach. Pomozu jedine rozhovory do hlbky,kde sa odhalia priciny spravania.
Tebe poradim,aby si bola trpezliva a ziadnu jeho nadavku,vycitku,urazku neber osobne. Vobec si to z jeho ust neosvojuj. Nepatri ti to. Je to len a len jeho vyjadrenie,nie tvoje. Toto sa musis naucit a pochopit. Ak sme zli na druhych,tak je to len preto,ze sme nestastni. Kludny vyrovnany stastny clovek nema potrebu niekomu ublizovat.

Prezyvka055

Tak trochu mimo temu:

Neviem preco je vyhovorka ze boli ma hlava nieco kvoli comu by nemal byt sex. Nakoniec spomina sa to aj vo vtipoch.
Pravdou je ze bolest hlavy pri sexe ustupuje alebo dokonca uplne zmizne. Neraz sa mi stalo ze sa moja priatelka po blbom dni alebo pri bolesti hlavy chceli milovat. Parkrat mi uz povedala ze ju vsetko boli a chce sa milovat aby ju to preslo a uvolnila sa :D

B.Z

No mali by ste vyhľadať tú odbornú pomoc. Ak nepomôže ani to, rozchod bude potom to najlepšie riešenie pre oboch. Rokmi by to len gradovalo, konfliktov by pribúdalo a mali by čoraz ostrejšie vyvrcholenia, a nakoniec by to viedlo k buď bolestivému rozchodu/rozvodu alebo k nejakej tragédií. Hlavne nech sa do vášho vzťahu nezainteresujú ďalšie osoby (rodina, kamaráti), to by bol posledný klinec do rakvy...