Kto sa prosím podelí o skúsenosť s konkurzom Elite Model Look?

Príspevok v téme: Kto sa prosím podelí o skúsenosť s konkurzom Elite Model Look?
Laura3951

Ahojte. Má tu niekdo skúsenosti s modelingom? Zúčastnila si sa na castingu Elite Model Look? Podeľte sa so mnou s vašimi skúsenosťami. Ako to tam prebiehia a ako prebiehajú vyššie kolá? A aké kritériá okrem výšky a štíhlej postavy treba spĺňať?

A mám este otázku. Ozval sa mi na Facebooku jeden údajný fotograf ktorý povedal že fotí pre Elite Model Look a že by so mnou chcel nafotiť fotky pre MANGO, no myslím že by mohlo ísť o podvod. Čo si o tom skúsené dievčatá myslíte?
Díky za odpovede, rady a ochotu :)

pomohviezda

bola som na semifinále (môj prvý a jediný casting). prišla som pred porotu, ktorá sa všímala chôdzu, sadla som si na stoličku oproti nim za stôl. pýtali sa ma, či športujem, koľko meriam, pozerali si moju tvár z profilu a to bolo v podstate všetko. v tom čase preferovali nefarbené vlasy po pás, baby, ktoré športovali a iné ani nevybrali. jedna dokonca nebola ani na zozname, prišla tam s mamou, ktorá vošla dnu, niečo im povedala a dievča vzali. dokonca aj postúpila ďalej. pravdepodobne to mala vybavené dopredu už... nie že by nebola modelkovská. bola aj to. vyberajú rôzne typy, možno sa im zapáčiš, možno nie.
toho fotografa si prever, vygoogli. ak fotí pre nich, tak ho vypátraš.

modeling je somarina, treba ho brať s rezervou celý... ale ak si určíš hranice, za ktoré nepôjdeš, nebudeš príliš upätá len na zovňajšok, ale budeš sa venovať aj vlastným záľubám a iným cieľom, tak ho môžeš celkom slušne využiť na vycestovanie do zahraničia, zárobok a tak.