Nadúvanie a túžba po plochom bruchu

Príspevok v téme: Nadúvanie a túžba po plochom bruchu
Anonym001

Ahojte. Strašne by som chcela mať ploché brucho ale neviem prestať jesť nezdravé jedlo. Viem je to smiesne ze chcem ale nerobim sk stravou nic. Na brucho cvicim a aj behavam, cize pohybu mam dost. Mam aj porovnavacie fotky april->Jun a videla som zmenu. No teraz prisli prazdniny a tak...a viete ako to u babky zvykne dopadnut.
A este jedna vec. Rano sa zobudim a mam takmer ploche brucho...no potom sa najem a uz som ako tehotna. Velmi ma to trapi..aj teraz mi tak vypuklo a to som mala len džus a banan. Poradte..

Anonym001

Mám len 14. Najradsej by som nebrala nic. Ono ja mam postavu ako pavúk. Chudé nohy aj ruky ale to brucho...
zacala som cvicit pred 3 mesiacmi ale brucho mam ako tak ploche iba rano. Potom sa najem a vyzeram ako tehotna v 2 mesiaci..

Radoslava123

Veru, podobný problém som mala aj ja a tiež som vylúčila laktózu, pšenicu, ovocný cukor a všetko, čo z ovocia pochádza. Bola mi zistená intolerancia potravín a bol medzi nimi aj sorbit, tak si už dávam pozor a po rokoch trápenia sa konečne cítim dobre. Dôležité je nečítať hlúpe články o tom, čo je zdravé a čo nie. Pretože v týchto článkoch sa mnohokrát mlieko a ovocie, ale aj pšenica prezentujú ako zdravé, ale nikto do nich nenapíše, že polovica ľudstva je na ne intolerantná. Najmä na laktózu a sorbit, čo sú cukry. A ľudia si prečítajú tieto hlúposti a mlieko a müsli jedia aj naďalej a žijú s nafúknutým bruchom, s bolesťami brucha a s hnačkami, s vracaním a s neznesiteľnými bolesťami hlavy a nechávajú si od lekárov balamútiť mozog, že sú ich problémy psychického charakteru - a to bez toho, aby boli poslaní na testy intolerancie potravín, kam aj patria a kde by sa diagnóza určite ukázala. Mnohokrát sú to aj ľudia šikovní a nadaní napríklad na učenie, ale postupne sa im začne zhoršovať pamäť a koncentrácia, sú chronicky unavení, lebo sú zlými potravinami priotrávení a to je veľká škoda. Pre každého je zdravé to, na čo nemá intoleranciu a nezdravé zase to, na čo intoleranciu má. Cvičenie a behanie je to najlepšie, čo môžete pre seba urobiť. Najmä to behanie podporuje proces detoxikácie...

majtocka

ja som mala podobne problemy zacalo som viac sportovat zdravo jest hlavne nic tazke pre zaludok a uplne som vylucila laktozu a zacala brat piperine forte ... teraz ma nenaduva a aj som schudla