Poradte nejaky protein

Rumburak128

Ahoj,zaklad by mala byt v prvom rade klasicka strava,kde mozes o tom studovat naozaj vela. Potom je dolezite sa naucit spravne cvicit. Ale ak naozaj chces nejaky kvalitny protein,tak dolezity je zdroj srvatky odkial pochadza a samotne spracovanie. Vacsina doplnkov na trhu nestoji za vela. Odporucam ti stranku adamraw, kde najdes najkvalitnejsie proteiny na svete pochadzajuce od krav pasucich sa na trave v horskych oblastiach. Su sice drahsie,ale som nazoru,ze ak nieco davat pravidelne do tela,tak nech to stoji za to.

fitnessrecenzie

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

Zdravím,
na to aby si si vybral správny proteín je potrebné si o ňom niečo naštudovať. Ak to financie dovolia najlepšie bude ak kúpiš hydrolyzát, ale podľa mňa zbytočne predražený, a nestojí to za tú cenu. Teda môžeš zvoliť buď koncentrát alebo izolát. Najlepšie bude ak začneš so srvátkovým proteínom, ľahko sa vstrebáva, cena je super, a dosiahneš s ním zaručene vynikajúce výsledky. Teda za predpokladu, že pravidelne cvičíš a kvalitne sa stravuješ. Bez toho to nepôjde. Proteín je veľmi široká téma, ale ak si prečítaš tento článok, budeš vedieť všetko čo potrebuješ, a zároveň spoznáš aj najlepší proteín na trhu.
www.fitnessrecenzie.sk
Verím, že som ti pomohol a prajem veľa šťastia

tomas==

Ahoj, mne dosť chutí a vyhovuje obyčajný srvátkový proteín, konkrétne True Whey Protein od Gymbeam. Žiadnu inú značku som vlastne ešte neskúšal. :) Ušetriť môžeš tiež vďaka tejto stránke: www.kodino.com Majú tam zľavové kupóny a kódy pre takmer všetky slovenské a české e-shopy.

zuzka89

mne vyhovuje Plantforce Rice Protein, vyskusala som viac znaciek, ale mam alergiu na laktozu a tento je bezlaktozovy a aj bezlepkovy, kupujem ho tu
-odkaz odstránený-

Jefitto

Ja odporúčam infinite labs 100% protein, len problém je ten, že sa nedá splašiť v SR, ani v ČR, ani v PL, takže jedine, že si ho objednáš z ebaya, ale to ťa potom vyjde na 70€ minimalne

Jefitto

Ani náhodou srvatka neni najkvalitnejší proteín. Srvátka je najrýchlejšie vstrebateľný proteín, ale to ešte neznamená, že je najkvalitnejší. Práve preto,ž e sa najrýchlejšie vstrebáva, tak sa užíva najmä po tréningu, kedy treba doplniť bielkoviny do tela, inak si ich začne brať zo svalov. Na tento účel slúži aj BCAA, môžeš si zakúpiť, to je zas nejaká iná bielkovina, srvatka jej tiež trochu obsahuje.

Najkvalitnejší proteín je hovädzí hydrolyzát len tak btw

odpovedam

biotech sa dobre rozpusta. ale v principe treba len vyskusat, pripadne ak potrebujes riesit aj financnu stranku, tak si zvaz aj cenu... ja som vyskusala mnohe znacky za tie roky, ostala som pri nizsie zmienenej.