Bolesti kĺbov a svalov

Príspevok v téme: Bolesti kĺbov a svalov
Maja12345

Ahojte, minuly rok v juli mi vybrali mandle, lebo som bola casto chora. Po ich vybrati som uzivala Broncho vaxom na posilnenie imunity. Lenze v tom case zacali neznesitelne lamky v klboch a kostiach po celom tele a k tomu neskutocna unava svalov. Navstivila som reumatologa, vysledky boli v poriadku. Lekari to zvalili na streptokoky, ktore ostali este v organizme a vraj to postupom casu odznie. Aj odznelo asi v januari. Este ten reumatolog mi predpisal Colafit, ktory som uzivala necele tri mesiace a kedze pracujem v prostredi, kde sa nevyhnem virusom a bakteriam, tak som si doma pripravila citronovo-cesnakovy zazrak.
Tento rok to opat vsetko zacalo. Najprv prejavy nejakej virozy... lamky v kostiach, unava svalov... zaberal Paralen a vitamin C. Neskor sa to objavovalo castejsie, tak som opat dostala Broncho vaxom na imunitu. Od vcera sa ale opat objavili tie neznesitelne lamky v celom tele, dala som si Flector a Rectodelt. Ma niekto podobnu skusenost? Co sposobuje tie lamky a bolesti? Pred 2 tyzdnami som bola na preventivnej prehliadke u obvodnej a vsetko je v poriadku. Uz neviem co mam robit, takto nedokazem existovat. Co to moze sposobovat? Moze to byt nejaky virus alebo je to nieco ortopedicke? Prosim, pomozte.

knaja

No aj mna boli prave rameno a nemozem dobre zaspat ani si najst polohu. Dobrala som Doxyhexal na plucne chlamydie. Sme na tom podobne asi. Beriem 2. mesiac Broncho vaxom, hadam pomoze.

Jozefe

Mnohé druhy týchto nákaz nevedia lekári diagnostikovať poriadne.ožno sa skús pokukať po produkte hippokratin...nájdi cez google

N-ika

Trvaj na tom, aby ti reumatolog urobil kompletne vysetrenia na autoimunitne ochorenia...takto sa prejavuje napriklad lupus, pozri si priznaky cez google..

Jozefe

To že sa ti to takto vrátilo po čase je typicke pre maskujuce sa mikroby a virusy(tie mykoplazmy,chlamidie,virusy herpes atď ktore sa po dalsom oslabeni znovu namnozili a takto prejavili.To že či na toto všetko su učinne všetky tie americke extrakty ja osobne vyskusane nemam ale myslim že niečo na tom bude.Hladaj cez google ako RNG mykoplazmy,herpes atď.

Jozefe

Môže to byť premnoženie nejakých vírusov baktérii alebo plesní..skús vyhladať cez google napr. candida albicans a jej premnoženie.Hlavne si treba dať spraviť testy na mykoplazmy chlamidie pripadne boreliozu ktoru možeš dostať aj od komára nielen od kliešťa.Ak si brala popri tom všetkom často antibiotika tak sa niet čomu čudovať že takéto potvory sa v tebe premnožili.Vyhubila si si totiž črevnú mikrofloru ktorá je základom našej imunity.