Som frigidná?

Príspevok v téme: Som frigidná?
mojachyba

Môj problém sa dotýka milovania a dosiahnutia orgazmu. Psychicky som panna (samotný styk s mužom som nemala, technicky panna už pravdepodobne nie som). Priateľ ma 3-krát masturboval, avšak necítila som nič, bolo to príjemné na začiatku, ale potom keď už dlhšie tak ako keby som voči tomu znecitlivela. Vaginálny ani klitoriálny orgazmus som nemala. Ak sa však sama robím, tak sa mi to podarí, i keď vaginálny nie. Priateľ s orgazmom problém nemá, jemu stačí, že mňa prstuje a z toho vyvrcholí a to stačí, aby som len držala jeho penis. Vtipné mi je, že dosiahnem orgazmus aj v sne (stalo sa mi to už 3-krát) a chlap ma neurobí.

Priateľ bude mať o rok 30, ja mám krátko po 21. Tvrdil, že mal 7 sexuálnych partneriek. Povedala som mu, že nič necítim a opýtala, že prečo (tak, keď je skúsený). Odpovedal, že nevie, on sa veľmi nevyzná, ale žeby som mala niečo cítiť a že to je pravdepodobne tým, že nie som zvyknutá a musím si zvyknúť.

Čo by ste mi poradili, aby som mala orgazmus, keď ma prstuje? Čím to môže byť? Myslíte, že také to bude aj pri skutočnom milovaní? Vďaka za rady :)

Prezyvka055

No ved zober jeho ruku a rob s nou take pohyby ake ti vyhovuju, ake robis ked si sama.
Alebo sa rob sama on da svoje ruku na tvoju a kopiruje pohyby aby sa ich trochu naucil take ktori ti vyhovuju.
No a potom to uz je rozne, rozny "pritlak" rychlost, technika, na kazdu zabera nieco ine.
Skusajte. Hlavne spolu SPOLUPRACUJTE.

Ono zaklad orgazmu je aj v hlave...cize pokial nie si vzrusena z toho co robi, z prostredia z neho a z celkovej situacie tak by ta mohol prstovat aj klavirny virtuoz.

:D :D
(inak som si tu vasu situaciu predstavil nejako tak ze ty si si lahla alebo sadla a roztiahla nohy, on sa v tebe 15 minut sparal a ty si mu zahlasila... hmmmm nic som necitila :D :D)