Odkopol ma a nenávidí

Príspevok v téme: Odkopol ma a nenávidí
dalina

Spoznali sme sa na internete a prežili krásne 3 týždne na chate a skype, lebo bol odcestovaný, ale býva v meste ako ja. Zaľúbil sa do mňa a vyznával mi lásku každý deň. Po návrate ma však veľmi sklamal. On je nezamestnaný, ja zase neviem, čo skôr. Venovala som mu veľa času s tým, že keď sa vráti pomôže mi s nejakými vecami, no nakoniec pre mňa toho veľa neurobil a už tam sa to začalo kaziť, ale nechala som to tak. Potom som si všimla, že ma na profile veľa dievčat a rôzne sexifoto, že to tolerovať nebudem. Sľúbil, že ho prestane používať, vymaže ho, že mu záleží na mne a všetky tie dievčatá sú mu ukradnuté. Začal používať nový, ale starý nechcel vymazať. Keď sme sa stretávali, bol fajn, milý, dával mi veľa lásky, ale to, že mi nechcel pomôcť viac, ako to počas skypovania sľúbil a tie dievčatá mi moju zaľúbenosť a lásku k nemu začali už od začiatku ničiť. Ale prežili sme toho dosť krásneho. Potom mi v niečom klamal a ja som mu začala vyčítať, že je klamár, nepomáha mi, nevymazal si profil a potom to klamstvo. Keď sme sa stretávali, nikdy mi nedal pusu pri stretku či rozlúčke a po pár pokusoch bozkať sa so mnou, keď som sa hanbila sa už nepokúsil nikdy o jazýčkovú iba sme sa pusinkovali. Sex taktiež nebol. Mala som z neho zmiešané pocity, ľúbila ho aj neznášala. On mi stále prejavoval lásku a začal plánovať po 2 mesiacoch spoločné bývanie, no nepodarilo sa nám ho nájsť. Potom do našich problémov prišli problémy aj so stretnutiami. Nechcelo sa mu so mnou nikam chodiť, iba že mám pribehnúť do parku neďaleko jeho činžiaku, aj keď on nerobil nič a ja som mala veľa práce a musela kvôli cestovaniu zabiť 2 hodiny. Moja láska sa tak k nemu sa menila na nenávisť, stále viac sme sa hádali a zaklincoval to tým, že začal prejavovať nervózny agresívny tón k ľuďom v okolí, neskôr ku mne a mať ponižujúce poznámky na mojich bývalých priateľov z istej krajiny, ktorú milujem. Vykrikoval mi, že raz ho nechám, že ja chcem len ich, aj keď som mu xkrát povedala, že ho ľúbim a už naozaj ma oni nezaujímajú.
Posledné 2 týždne sa mu akosi nechcelo ísť von najmä cez víkend. Brala som to, akoby to už chcel ukončiť, tak som pri poslednom pokuse stretnúť sa prvý augustový víkend povedala ok, tak pôjdem von s iným mužom z internetu z tej krajiny, ktorý bude rád, ak nie som pre teba už dôležitá, aby si sa so mnou stretol. Ešte raz som sa spýtala, či sa teda naozaj ten víkend nestretneme, keď sme sa nevideli celý týždeň a on, že nie. V noci mi potom písal na chat, že mu strašne chýbam. Odpísala som mu na druhý deň nahnevaná, že keď ty nechceš ísť so mnou von, ja sa s tebou nechcem rozprávať. A celý deň som to brala, že je koniec, že ho už mám dosť a išla von sama. Cez deň mi poslal nahnevaný smajl, ale ja nič. Večer som mu už pokojná chcela napísať, no on ma blokol. Na druhý deň mi vykričal, že nech si idem za tými mužmi z inej krajiny, nech si nájdem teda iného a že je koniec. Aj keď som z neho bola nešťastná, ako sa zle správal ku mne, ľúbila som ho a rozhodla som sa zabojovať. 4 dni mi však neodpisoval na starom profile ani sms, keď som ho presviedčala, že chcem iba jeho, aj keď ma trápi a hnevá často a že naozaj nechcem už chlapov z tej krajiny a že som bola von sama. Nereagoval. Potom mu sobotu napísal môj kamarát a tak mi konečne začal písať, že ma nenávidi, nemôže ma už zniesť, že je koniec, že ja mám veľa chlapov a chcem len tých z tej krajiny a že ako som mu stále vyčítala, že je klamár a lenivec a neverila, že ma ľúbi, že som u neho skončila a že mi želá veľa šťastia s novým priateľom. To sme si písali už cez jeho profil s tými dievčatami, kde ma od soboty stále nezablokoval ani si ma nevyhodil z priateľov, možno, aby ma provokoval, že ho používa späť. Odvtedy som mu už nenapísala. Ešte mu napíše môj kamarát, že chcem od neho nejakú vec späť a povysvetľuje nejaké veci a napíše, že naozaj som s tými mužmi skončila, ale nič už neriešim.
Poraďte mi prosím, či to už mám nechať tak, či zabojovať, aj keď ma hneval x vecami, mali sme inak krásny vzťah aj keď len 4 mesiace. Skutočne aj keď celý čas to bolo o tom, ako ma strašne ľúbi a ja ho učite raz nechám a chcem len tých z krajiny, ktorú milujem a vyčítala mu, že je klamár a lenivec, ma mohol prestať ľúbiť a začal iba nenávidieť? Mám si ho nechať u priateľov, vidieť sa s ním stále online či vymazať, aj keď nezablokovať? Ozývať sa mu už nemienim. O 2 týždne budem mať narodeniny a že mi zablahoželá, nečakám.

Filip TT

Nevyuzil moznost, ktoru si mu dala...

A preco Ta neblokol? Pripada mi to, ze Ti nechava moznost aby si ho prosila...

To ale nerob.

dalina

Tak napisala som mu, co chce a on mi na to poslal srandovneho smajla, ktory je prekvapeny a napisal - ty tu nie si zablokovana na tomto profile? och, tak ta musim zablokovat a ja som mu na to uz nic nedopovedala a on ma doteraz neblokol.. tak o co mu ide?

dalina

Ano, ale mozno chce iba kamaratstvo, ze sa citi blbo, ako jej vypisoval, ze ma nechce ani za kamarratku, ako ma strasne neznasa, ake problemy so mnou mal, ze nikdy viac uz ja, ze defintivny koniec... Potom, co som citala, ako jej pisal, mi je tazko verit, ze by si zmyslel, ze mu chybam.. Ale ja som sa pred tyzdnom zacala davat dokopy s kamosom, ktory ma chce rok a mam ho strasne rada a ona mu o nom povedala.. Tak mi zazelal s nim vela stastia... Tak uz nejaky smajl mu poslem a uvdim, co bude nasledovat. A neviem, ci by som bola schopna s nim pokracovat, ked som citala ako o mne pisal negativne, ako ma neznasa, aka som neznesitelna, nemozne, uplne hrozna.. Nastval ma a ranil ma tym.. Este jej vypisoval aj to, nech si ma aj ona zablokuje, ze som nemozna, ze som ho stale nasierala, ze aj ju budem urcite, aka som hrozna atd... Ona o mne len pozitivne pisala a neverim, zeby sa chlapec zamyslel nad tym..

Filip TT

Chybas mu... navrhni mu, ze by ste sa mohli o vas porozpravat a vyjasnit si ako to ten druhy preziva, v pripade, ze spomenie tych druhych chlapov, skus sa ho opytat, ci by vztah znovu nadviazal, ak by si prerusila s tymi inymi vztahy...

dalina

Vcera po 5 dnoch napisal kamaratke, ako sa ma a ona mu napisala, ze je unavena, tak ju nechal a mne potom o 3 hodiny v noci napisal iba Ahoj.. 2x jej povedal, ze mi nikdy uz nenapise, ze ma neznasa viac a viac, ze ako ma blokne bla bla.. Tak co si mam o tom mysliet? Zatial som mu neodpisala, skor poslem len nejaky smajl az na vecer, nech vidi cely den, ze nereagujem, hoci som ho citala, ale neviem aky hnev neutral premyslanie ci co aky stav duse mu mam ukazat?

dalina

Tak nic nove. Kamoska s nim pisala tri dni uz vela a opakuje to iste, ze so mnou skoncil, nechce ma uz vidiet, ze ma neznasa, ze som mu zlomila srdce, nenavidi kvoli mne zeny. Stale opakuje, ze chcem len tych chlapov a nepripusta, ze to nie je pravda. Pisal mi, lebo potreboval nieco vediet surne a potom, ze staci, nech mu uz nepisem a blokol ma. Vcera som si bola pre veci, nechal mi ich len na jednom mieste v cinziaku.
Ma to este sancu?

adr1a

Verim ti, lebo viem, ze to tak naozaj je. Vnimam to aj v realite z vlastnych skusenosti. Ty si mi to len potvrdil z pozicie muza. Preto si to o to viac vazim. Dakujem.