Keď sa žena snaží viac ako chlap

Príspevok v téme: Keď sa žena snaží viac ako chlap
Ella786

Čo si o tom myslíte? Viem že v dnešnej dobe sa hovorí že už môže aj žena zbaliť chlapa, že netreba čakať len na jeho iniciatívu, ale ... opíšem vám moju situáciu.
Páči sa mi jeden kamarát, poznáme sa vyše roka, obaja máme 24 rokov. Stretávame sa len na rôznych akciách spolu s ostatnými kamarátmi z partie. Posledné mesiace k sebe máme bližšie, niekedy ma obíjme, pobozká, ale to je všetko. Nikdy sa mi sám neozve, nezavolá ma niekam, ani sa o nič viac nesnaží.
Od spoločnej kamarátky viem že ma má rád, ďalší kamarát zas povedal že ma má rád ale že on nie je na vzťahy, čo viem tak ešte nemal nejaký vážnejší vzťah. Je aj dosť tichý, veľa nerozpráva, osmelí sa až po pár pivách.
Nedávno mi povedal že mu ešte nikdy nebolo s niekým tak dobre ako so mnou.
Ja neviem čo robiť, pretože to vyzerá tak že do konca mesiaca sa ani nestretneme keďže každý z partie ma iné povinnosti. Ja by som ho aj chcela niekam zavolať, ale nebaví ma že stále mu musím písať len ja. Vie že som teraz doma, že mám dosť času. On pracuje cez týždeň ale víkendy ma voľné, lenže radšej si vyjde len u nich v meste na pivo ako by sa trepal niekde za mnou, teda aspoň ja mám taký pocit.
Posledné 2 týždne sme si aj písali, čo pred tým nikdy nebolo, ale vždy som začala písať ja, už ma nebaví si vždy vymýšľať nejaké zamienky aby som s ním mohla aspoň písať.
Čo myslíte, ozvať sa mu ešte alebo to nechať tak?

mojnazor

ahoj, zazila som nieco podobne. tiez sme sa stretavali nahodne vramci partie, vzdy nam bolo spolu dobre, padla aj nejaky bozk ale nikdy nic viac. ani jeden sme to neriesili napriamo. potom som si uvedomila, ze ho mam naozaj rada, zacala som ho viac volavat niekam prva. tiez ma to mrzelo, ze preberam iniciativu. asi po roku som sa odhodlala mu povedat napriamo, ze sa mi paci, a ze som mu to chcela povedat aby s tym pripadne mohol nieco spravit, ak je to rovnake aj z jeho strany. povedal, ze aj ja sa mu pacim, bolo to dost intenzivne :) aj napriek tomu, po tomto mojom pokuse sme si asi tri tyzdne dohadovali stretnutie, ku ktoremu nikdy neprislo. a uz nie sme v kontakte vobec. nebola som ochotna uz viac vyvijat iniciativu. napriek tomu to nelutujem, aj ked mi to dalo hodne zabrat takto vyjadrit city niekomu. posunulo ma to dalej jednak vo vztahu k nemu a tiez som zistila, ze take nieco vobec dokazem a ten pocit bol velmi oslobodzujuci. takze odporucam sa vyjadrit, nemozes nic strait, iba ziskat. drzim palce :)

Ella786

Všimla som si že keď niekde sme a napríklad sa rozprávam s iným chlapcom tak príde, obíjme ma ako by mu chcel dať najavo že patrím k nemu

wewe9800

bud je extremne nesmely alebo sa nechce viazat.. vela muzov v jeho veku sa chce este bavit daj tomu cas a hlavne ho do nicoho netlac lebo ho stratis..

klokanjack

Aj ja si myslim, ze za opytanie ta nikto nezbije. Nemysli na to ako to vyzera, ze ty si ta iniciativnejsia, proste mu napis/zavolaj a pozvi ho niekam a stretnite sa iba vy dvaja bez partie. Ak to prijme, povedz mu, ze ti je sympaticky a ze sa citis dobre v jeho spolocnosti, preto by si bola rada, keby ste travili viac casu spolu a podobne... S pravdou predsa najdalej zajdes. Ak sa nebude chciet stretnut, zacne sa z toho vykrucat alebo nieco, tak aspon budes vediet, ze zaujem z jeho strany je nulovy a ze to dalej s nim asi nema vyznam. Aj moj byvaly bol taky, ze som ho zo zaciatku vzdy ja musela tahat vonku... potom sa nastastie trochu aj on pochlapil a bol z toho trojrocny vztah (ktory nakoniec aj tak skoncil fiaskom a keby som mohla vratit cas, vzivote uz by som ho vonku netahala prva, ale to je uz iny pribeh a ini hlavni hrdinovia :D). Proste asi su take typy muzov, ktorych do toho treba nejakym sposobom "dotlacit". Ja si myslim, ze ak o neho mas zaujem, tak preco to nedat najavo? Verim, ze to dopadne dobre, ze ten tvoj vyvoleny stoji za tu namahu a ak mate byt spolu, tak urcite budete nech uz sa stane cokolvek ;)

Lola033

Skús ho pozvať na rande. To je na tebe kam, záleží od toho, aké máte záujmy. Podľa jeho reakcie uvidíš, či z jeho strany je vôbec nejaký záujem alebo nie. Či sa na niečo vyhovorí alebo či pôjde a ak pôjde, ako sa bude správať. Urob jeden pokus a ak z toho nič nebude, tak sa na to vykašli. Mňa by tiež nebavilo byť stále tá iniciatívna a keď sa ja neozvem, on nikdy.

Ella786

on nie je taký že by sa pusinkoval s každou, práve naopak

Poraďte čo mu napísať aby to nevyzeralo že sa vtieram, niečo iné ako klasické "ahoj, ako sa máš? :D

myš

nemá záujem o teba ako o svoju milujúcu bytosť s ktorou by chcel tráviť voľné chvíle. Ono sú také typy mužov ktorý objímajú a pusinkujú každú jednú svoju kamarátku aj keby ich bolo dvadsať. Proste sú to také typy mužov ktorý radi prejavujú takto sympatie k priateľom ale nič viac ako priateľstvo tam nieje. Ak by ťa chcel na vzťah tak by ťa chcel vidieť a tráviť chvíle s tebou čo najčastejšie najmä na začiatku zoznámenia. Ak mu je jedno kde a s kým si, čo robíš a pod. tak si viacmenej pre neho len jedna zo známych.

blueberryfff

ked sam ani len nezacne pisat, nie je to o odvahe, je to o nezaujme, zvlast, ak tam uz boli aj objatia a bozky

456787

možno ma aj o teba záujem no neverí si a nemá sebavedomie je tichý proste možno len nenaberie toľko odvahy pozvať ta niekde