Ako to dokazu?

Príspevok v téme: Ako to dokazu?
mililli

Len by som rada vedela, ako dokazu chlapi po tom ako sa po niekolkych rokoch s niekym rozidu, hned za par tyzdnov zacat chodit s niekym novym? Vsak ja som sa este nepamatala a on uz sa otrca s novou ..... Volakde som citala ze chlapi si tym nieco vynahradzuju ze idu zo vztahu do vztahu, alebo to robia z trucu. Alebo to len znaci ze vas nemal uz moc rad ze to hned dokazal? Stretla som byvaleho s novou a skoro som sa dovracala. Bolo to na jednej akcii. Somnou tam nikdy nechcel ist neznasal take akcie a nevodil si ma hentak, ked som ho videla hned mi ostalo tazko a chcelo sa mi revat. Co robim zle? Preco sa somnou nechce ani bavit? Este predtym ako som ho tam videla som si s nim pisala a napriek tomu ze som sa snazila s nim udobrit (nie s cielom opat sa dat dokopy, ale aspon sa rozpravat slusne a normalne) nejde to. Proste je hnusny, odporny, odmerany, ma uz nieco ine a na mna kasle. A to mi vzdy hovorieval ze keby sa rozideme a hocico by sa medzi nami stalo, nedokazal by ma prestat mat rad. A zrazu su vsetky slova prec. Ja som sa pokusala aspon ho nestratit ako cloveka a on na mna kasle. Stalo sa to vcera, odkedy som sa zobudila nemozem prestat plakat. Je mi strasne a neviem ako to vydrzat :((

Moireal

milili, tam niekde ta caka ten pravy muz, ako to tu uz bolo povedane. Taky, co sa nezlakne problemov.Ale podotykam tych vaznych, lebo chlapi rozlisuju malichernosti a skutocne problemy. Pokial ste na seba obaja ziarlili, tak este potrebujete obaja trosku nabrat skusenosti. Naozaj ziarlivost nic neprinasa. Vzdy lepsie menej ako viac a su aj ine prejavy lasky ako ziarlivost, ktora vzdy toho jedneho boli az nakoniec aj toho druheho.
Venuj sa sama sebe, svojim konickom, a snaz sa vo vsetkom najst tu lepsiu stranku a na tu sa zameraj, zivot ti to urcite oplati vo forme milujuceho muza. :)

mililli

dakujem vam, vase slova ma normalne povzbudili, aspon nachvilku sa citim lepsie..stale som taka ze staci inpulz a zosmutniem ale to k tomu asi patri
Moireal, presne ako pises, mne to pride tiez take ze si nasiel babu s ktorou je zabava, sranda, nic nemusi riesit a ma sa dobre...hm sak na zaciatku to bolo aj u nas tak, len potom zacal pomaly ziarlit a nepacilo sa mu hocico, neskor sa mu nepacilo zase ze ja ziarlim a stale nieco riesim,(a pritom som chcela len uprimny rozhovor). Som zvedava ci aj pri tejto zacne ziarlit, alebo naopak bude taka ze pri nej si to nedovoli...Spominala som ze bol s nou tam kde somnou nechcel chodit, foti sa s nou co mne vravel ze sa nerad foti, vzdy mi rozpraval ze on ma rad dlhe rovne vlasy a ine sa mu nepacia a ked som mala nahodou ine tak mi to rad pripominal ze jemu sa ine ako dlhe a rovne nepacia, ale to ze ONA ma uplne kratke a strapate to mu uz zrazu nevadi...a este je opak mna v tom ze ja som starsia od neho o 3 roky a ona aj o 4 mladsia, volaka standa co len vysla zo strednej...tak ako neviem co je na nej take ze si s nou takto zhurta zacal,...ale predpokladam ze ako si spominala, nic mu este nevycita, nijake problemy s nou nemusi riesit, bavi sa, posielaju si srdiecka jak deticky..a je to..ja si teraz pripadam totalne neschopna ze pri mne taky nebol

zlamic

Muzi su dobre a krasne stvorenia, ak uz dospeli. Ti nedospeli nas trapia a ublizuju, no potrebujeme tych dospelych.
Skutocny muz vie, co che a ked to najde, nevzda sa toho za nic na svete. Len dusevna troska hned presedla na ineho konika.
To, aby nam bolo dobre, na tom treba pracovat. Niekto sa chce uzdravit, aby mohol byt pre toho druheho plnohodnotny partner, no ten druhy to nemusi chapat a tvrdohlavo tvrdit, ze sa nesnazi a nic nerobi, lebo mu nedava to co chce, v tej podobe, ako chce.
Ako pise embryo, je to zalezitostou konkretneho cloveka. Ak dokaze hned vytriezviet, presedlat na niekoho ineho, nebola si pre neho nicim, len vzduch, ktory zo seba vypustil a siel dalej. Je to prazdny clovek, ktoreho nenaplni nic a nikto.

Moireal

Dievca, nemysli uz nanho. Je to minulost. Co by si ziskala tym, ak by ste aj boli kamarati? Aky zmysel ma byt kamarat s niekym, s kym sme chodili. Ved ak aby sme sa s kazdym takym kamosili, nikdy by ten rozchod neprebolel. Skus sa na to pozriet z tejto strany a nie z tej, ze ti musi nieco vracat. Je mozno smutne, ze si uz nasiel rychlo nejaku, ale to ti len dava znamenie, ze sa mas od neho odputat. Ak si ju aj nasiel, je to jeho vec. Mozno si ranila jeho ego, a on si potrebuje nieco dokazat. Alebo skratka potrebuje mat niekoho pri sebe, tak skocil do dalsieho vztahu. Asi aj tak casom zisti, ze to nieje dobre, skakat z jedneho vztahu do druheho. Ty ked pojdes do dalsieho vztahu, uz budes lepsie odosobnena nez on. Nema zmysel teraz hutat, ci ta mal niekedy rad, aj ked to boli. Este to bude nejaky cas boliet, ale ver, ze su aj ini chlapi a teraz uz vies, co v buducnosti spravit a co nespravit. Uvedomila si si, ze ziarlivost priam nenavidia. Uz sa opakujem, ale chlapi chcu byt pri takej s ktorou sa nenudia, zabavaju sa a s ktorou nemusia riesit problemy. Znie to trochu sebecky a detinsky ale taki su chlapi, cim skor to zeny prijimu, tym lepsie. A co sa tyka ziarlivosti, ved niesu jedini. Pozerat sa mozes aj ty,ak sa pozera on.

embryo

mililli: muzi to dokazu presne rovnako, ako to dokazu zeny... toto nie je zalezitostou pohlavia, ale konkretneho cloveka ;-)

Bonnya

Zamysli sa. Rozpravas o chlapoch v tom pravom a skutocnom zmysle, alebo o dusevnych troskach, ktore nevydrzia ostat sami? Poloz si takuto otazku.

mililli

niekedy mam pocit akoby to robil naschval, za to ako som sa spravala..viem ze neznesitelne ale bola to ziarlivost ked som v nom nemala istotu..a pride mi to akoby aj vsetky tie veci tam na soc. siete daval schvalne aby som to videla a ked som ho blokla tak uz rychlo si ma odvsadial povymazaval aj on..
ja som tak dufala ze ked dokaze byt kamarat so vsetkymi babami co niekedy riesil ze dokaze aj somnou, ale cim viac som sa snazila tym to bolo horsie...mozno prave to mi dava dojem ze mu na mne zalezalo..alebo len v kutiku stale dufam..no teraz, ked ma nebude mat na ociach a ani na nete, velmi rychlo zabudne, on mi to raz aj povedal, ze aj ked mu na niekom velmi zalezi a nevyjde to, vie sa "odmotat" lebo sa nechce trapit vecne, ma sa proste rad...aj ja by som taka mala byt
uz som si povedala ze staci, ze musim nieco robit aby som nanho nemyslela, niecomu sa venovat a mozno casom najst niekoho fajn ..

malcica

Dakuje bohu, ze to takto riesi. Keby ste v kontakte, z tvojej strany by to vzdy bolo v kutiku duse viac ako kamaratstvo a nikdy by si sa od neho neodputala. Nechaj ho tak a hladaj vlastne stastie.

Marsmeloun

neslied po nom ... nechaj ho tak .. nerieš ho a uvidíš , že on sa doplazí po čase sám .. ale ty už budeš šťastná s iným a nebudeš ho k životu potrebovať :-)