Vzťah na diaľku

Príspevok v téme: Vzťah na diaľku
Elines

Má vzťah na diaľku zmysel ?
Pred pol rokom som stretla chalana rovnako starého ako ja Jakuba (15) . Boli sme spolu na tábore , bozkávali sa ,objímali a tak....Začali sme spolu chodiť ale potom sa skončil tábor... Naše domovy su 6 hodin od seba . Píšeme si a skypujeme a občas ho chodím navštíviť asi tak každý 2. výkend. Ale neviem či má tento vzťah zmysel , mám ho vážne rada a je super ale bojím sa že si nájde inú , prestane ma mať rád alebo tak. Poradťe , čo mám robiť ???

Ďakujem

deny2442

Ahoj,ja mám 17 a môj priateľ 24.Máme vzťah na diaľku asi 5 mesiacov.Ja bývam pri Bratislave a on pri Rožňave a taktiež sme od seba 6 hodín.
Teraz sme spolu boli takmer celé leto a dnes som prišla od neho domov.
Je to úplne iné ako byť s ním.Stále mám divný pocit ako keby som ho už nikdy nemala vidieť.Čo som prišla domov,písali sme si asi dokopy 5 minúť možno menej.Skôrej sme si písali viac ale po stretnutí už to je iné
On je stále na pc keďže nepracuje a mne je už blbé písať členom jeho rodiny aby mi napísal... On stále číta nejaké články,hrá hru.A ja sa strašne bojím že ho to prestane baviť.Plánujeme že prestúpim do školy do Rožňavy.
Prosím poraďte mi ako mu mám vysvetliť že potrebujem aby sme boli v kontakte?