Nádor na mozgu

Príspevok v téme: Nádor na mozgu
Monika pek.

Dobrý deň, už som sem raz písala ohladom ranných bolestí hlavy zrejme spôsobených migrénou. Dnes sa bolesti vracajú častejšie... skoro 4-5 krát do týždňa. Už dlhšiu dobu som ale nemala takú \"normálnu\" migrénu. V skratke vám opíšem ako tieto bolesti začínajú - najsamprv je to zrak. malá rozmazaná gulička ktorá sa zväčšuje, následne je z toho mesiačik a pohybuje sa buď doľava alebo do prava. Občas ma bolí celá hlava, ale vašinou čelo konkrétne lavá strana. tiež mávam občas také.. \"halucinácie\" proste žiarivá bodočka na perifernom videní a keď sa na ňu pozriem zmizne. alebo už som mala aj doslova dážď takýchto žltých bodiek po celom zraku.. pozerala som si príznaky nádoru mozgu.. zatiaľ nemám nič podobné ako slabosť, problémy s rečou, zhoršenú koordináciu. V najbližšej dobe plánujem ísť očnému a neurologovi. Keby se si len vedeli predstaviť ako hrozne sa bojím, ale hovorím si, že sa iba straším a nič to nieje...

trojklanny

Jak sledujem,nechceš mať pokoj,len sa sťažovať,nechápem...
Veď som ti uviedol, nie však všetko,ale určite je rada na 90% účinná.

Monika pek.

Ďakujem... trochu ste mi pomohli lenže mávam to často bez zrakovej aury. Jednoducho rano rozlepim oči a hlava pomaly začína bolieť. Po hodine prejde, ale docela ma to vyčerpáva. A tiež ako vy, nenávidím auru. Naštastie trvá asi 15 minút a zmizne. Ešte som nezpozorovala čo mi auru vyvolá proste to začne kedykoľvek. Či ráno, večer, počas noci, spánku. Už sa mi stalo že som sa vzbudila a práve mi aura prechádzala. Po dvoch minutach to bolo preč. A práveže ja mám pocit že kvôli teplám sa mi to zhoršuje.

trojklanny

Ach jaj vážený,vidím,že je stále viac a viac postihnutých bolesťami hlavy až migrénami s kmitajucou aurou. Tvrdenia, že sa toho nezbavite sú milné. Vyhubit parazity, hlavne strongiolidy,opraviť zuby,tam likvidovať stafylokoky, prečistiť ľadviny,nasadiť pečenovu kúru,prečistiť čreva,tam hlavne E-coli premnozenej likvidovať a popri tom nasadiť na trojklanny nerv hypericum perforatum. Vyvarovať sa aj mliečny výrobkom,ktoré neviete preveriť,kde môže byť zvýšený výskyt salmonel alebo shigel. Dať si napraviť krčnu chrbticu a bolesti by mali ustupovať.
Pokiaľ som na takéto základné veci neprišiel sám,bol som ako pokusny králik a pre bolesti som nespal až 8 mesiacov! Teraz mám pokoj.

Kontrol0r

chuducka332 - spamätaj sa spáchať samovraždu kvôli aure a migréne? Niekedy som mával aj 5 dňové migrény, kým som chodil do školy som nepravidelne jedol a dosť som v škole hladoval, migrénu som mal aj 5 krát do mesiaca. Aura sa mi spúšťala v najnevhodnejších chvíľach. Mám to také isté ako ty. Ak sa to dalo zavrel som oči hlava do vankúša a 30 minút pretrpel. AK sa nedalo tak som to musel pretrpieť. Dá sa to zvládnuť, som potom v prdeli, na nič sa nesústredím, som ako omámený, blbne mi zrak, vadia mi zvuky, nedokážem poriadne artikulovať :D Ale dá sa to pretrpieť. Ja už som sa s tým naučil žiť, aj keď sa migréna spustí robím všetko čo zvyčajne aj nasilu.

chuducka332

Ahoj to mavam aj jaa ...to je aura ..mne zacina tak ze nic nevidim a potom vidim obrazce ligotave az kruh idem sa z toho zblaznit placem ,trham si vlasy prosim boha nech to uz skonci trva to aj pol hodinu a potom pride bolest hlavy....neviem vtedy ani ako sa volam keby ma niekto videl povedal by ze som chybna alebo ze mam porazku mozgovu....beriem na to od neurologa sumatriptan ale nepomaha....som uz zufalaa vyskusala som vsetko nic nepomaha iba pretrpiet........a ked nemam migrenu tak hocikedy tiez vidim tie bodky zlteeako mi lietaju popred oci ...ja som uz chcela spachat aj samovrazdu len rodicia ma zadrzali mala som noz pri krku ked zacala aura ....nenavidim too z celej duse vtedy si prajem zomriet ked to zacne a mavam to aj 4 krat do mesiaca ....trpne mi pri tom aj tvar a pery .....snad uz len pockat do smrti inak sa toho nezbavis ver mi

Kontrol0r

Migréna s aurou, mám to rovnako, :) Pomáha mi horčík, spôsobujú mi ti citrusy, alkoholické nápoje, nepravidelná strava, zmeny počasia.

Ta gulička rozmazaná ktorá tak iskierkuje a zväčšuje sa a posúva je aura. Je to strašne neznášam, keď už sa začne tvoriť viem že mám 2 dni zničené, ale sem tam sa mi stáva že sa migréna nespustí ani keď sa aura začne tvoriť :)

Teraz v lete to mám dobré ak s vyvarujem tomu čo mi to spôsobuje je to ok. Ale nedávno som kus popil a už som mal migrénu na druhý deň, takže musím úplne abstinovať :)