Problém zamestnať sa

Príspevok v téme: Problém zamestnať sa
Severka

Ahojte ľudia, neviem sa zamestnať. Síce mi zavolali na pohovor ale frajer hovorí, že to nie je nič pre mňa. Práca v automobilke vo fabrike. Že tam pracuje jeho kámoš a že to tam ide veľmi moc rýchlo.

Pohnojila som každý jeden pohovor. A potom som sa cítila som sa pod psa. Píšem si už kdekoľvek. Teraz chodím na brigádu ktorú robím dva krát do týždňa. Roznášam letáky.

Neviem urobiť pohovor. Už som skúšala všetko. Usmievala som sa, vystupovala som sebavedome. Robila som všetko ako to je na nete napísane a ako mi to hovoril aj frajer. Som s toho zúfala.

Nechcem mať s toho depky. Cítim sa veľmi moc zle s toho. Chcem sa nejakú budúcnosť, ale nie je to akosi možné. Z jednoduchej práce urobia zložitosť. Neviem čo mám robiť a neviem ako ďalej pokračovať. Som s toho unavená. Neviem už čo mám robiť ako sa právať, čo mám rozprávať.

Chce sa mi pracovať ale najväčšia priepasť je pohovor. Keby nebol pohovor tak dávno pracujem. Pohovor je psychicky náročný. Pred dvoma rokmi sa liečila na nervy v nemocnici a užívala som antidepresíva a antipsychomatiká. A nechcem aby sa mi to vrátilo. Bojím sa toho. Stres mi pohádzal už celý hormonálny systém. A až doteraz mám problémy so štítnou žľazou. Chcem len normálne žiť. Dá sa to?? Ako niektorí ľudia pracujú a ako prekonali pohovor a oni ich prijali.

Možno, sa vám bude toto všetko zdať hlúpe ale mám takýto problém a možne, že nie som sama.

Pohovory ma vždy vedeli psychicky vyčerpať a mala som nechuť k ničomu. Nič ma nebavilo.

Kto má taký problém?? Alebo mál taký problém a vyriešil a poradí mi??

Vopred Vám už ďakujem za vaše rady, pripomienky a skúsenosti.

južanka

No ved to nieje problem najst si pracu v tomto obore. Lahko podla mna by si sa mohla zamestnat v hypermarketoch tam vzdy beru ludi. Ci uz lidl, tesco, billa, kaufland atd. Alebo nejake ine obchodne centra. Netreba sa bat. Oni ta nezbiju na pohovore len sa s tebou porozpravaju. A vzdy ta zaucia ak niekde nastupis potom uz je to len na tebe ci budes sikovna.