Antikoncepcia - aku beriete?

Príspevok v téme: Antikoncepcia - aku beriete?
milucka

Ahojte. Uzivala som roky hak Yadine. Aspon vtedy mala mat tato antikoncepcia najnizsi obsah hormonov. Mala som teraz rok prestavku, neuzivala som vobec hak. Potrebujem si dat teraz predpisat opat hak. Poradim sa so svojou lekarkou, ale rada by som pocula aj vase nazory, aku hak vy uzivate a ako ste s nou spokojne? Viete ako to chodi. Lekar vam zvacsa ponuka take lieky, z ktorych nieco ma, ze ich nuka a predpisuje. Preto by som rada pocula vase skusenosti s vasou antikoncepciou? Ja mam jedinu skusenost s Yadine. Bola som s nou spokojna. No to su uz roky a urcite su aj novsie, modernejsie vyrobky na trhu. Tiez hladam nieco s nizkym obsahom hormonov. Dakujem vam za vase tipy a skusenosti

EvaMaria78

vies vobec na akom principe funguje? pretoze ked si to precitas tak si sama urobis nazor a pochopis ze je rovnako spolahlivy ako aj hormonalna

lamackasrdc

Pred tyzdnom som vysadila hormonalnu, este dietatko neplanujeme, takze by som sa chcela nejako chranit. Myslela som, ze dobra alternativa budu kondomy, ale prisla som na to, ze som zrejme alergicka na latex, takze ani tie neprichadzaju do uvahy. Da sa na cyclotest spolahnut? :/

Sofa

Mohli by ste mi nejako strucne objasnit ako Cyclotest funguje a naco je dobry? uz som o nom pocula, ale nevedela som ze to moze byt nieco ako antikoncepcia.

silvinka79

pravdu maaas, tie hormony narobia viac skody ako osohu, takze za mna tiez hak urcite nie.. :) mamkaanka ja som ho zhanala v lekarni ale nemaju ho tam, tak som si ho objednala cez internet a mala som ho hned na druhy den doma.

Cukríček92

Ahojte baby, prosím Vás majte rozum a neberte antikoncepciu. Bola som aj ja hlúpa, keď som ten hnoj do seba 5 rokov pchala. Som študentkou a nechcem ešte tak skoro otehotnieť, aj keď mám už 23. Po roku užívania antikoncepie som mala každé 2-3 mesiace cystu, neustále som mala suchú pošvu, čo mi spôsobovalo problémy pri sexe, mala som pocit, že som aj emocionálne uzemnená a jedinou výhodou bola menštruácia 2 dni a žiadna bolesť.

Je to pol roka, čo antikoncepciu neužívam, a predstavte si, žiadne cysty, sex si užívam tak ako ešte nikdy, a aj keď mám bolesti pri menzese, ten pocit že ma nič ´´neblokuje/nestlmuje´´ nedám za nič.

stroska

neviem ci sa da niekde v obchode kupit, ale myslim skor ze nie. Ja ho mam z tejto stranky www.otehotniet-cyclotest.sk a prisiel mi domov hned na druhy den ako som si ho objednala, takze som ani nikam nemusela chodit :)

mamkaanka

a z kade mate cyclotest? da sa kupit niekde, ci sa da nejako objednat? :-) uz teraz sa tesim ako jej ho dam pod stromcek, dufam ze ju potesim.

stroska

ja som zo zaciatku nechcela verit, ze cyclotest moze pomoct otehotniet, ale bola som prijemne prekvapena, ked sa nam to po par mesiacoch pouzivania podarilo :)

mamkaanka

tak to pocujem prvykrat ze taketo nieco existuje, to je super :-) kamoska planuju malinke uz dlho tak jej ho asi kupim na vianoce :)))