Neustale zdravotné problemy

Príspevok v téme: Neustale zdravotné problemy
Nila

ahoj,pisem tu lebo uz nevladzem.Stale mam nejake zdrav.problemy.Ked vyliecim jedno pride druhe.Ale asi najcastejsie mam problem s pokozkou.Nahmatala som si malu hrcku pod sankou pri uchu ,nechala som to tak ze to to prejde.No a dnes sa my objavila zase ta ista hrcka len na druhej strane.nechapem co to je.Myslite ze na infekcnom my zistia co to je ?lebo uz neviem co mam robit a vyrazky neustale mam po tele bolave,fialove ,cervene .Neviem co to je ,stale sa my to objavuje.Ked to vyliecim tak pride dalsi problem.Ja uz nevladzem.A to nehovorim o iných problémoch co mam ohladom celého tela,klbi,hlava,chrbtica,zuby,fobie ,psychika..Neviem kde mam zacat,som zufala ,cela chora.Mam z toho depresie kazdy den.Neviem sa pohnut ,neviem kde zacat.Hanbim a bojim sa ukazovat a niekde ist takato.A to som bola pre rokom na tom lepsie.Od kedy som prestala fajcit ,tak som zdravotne na tom zle.Same hrce,vyrazky po tele,pichanie v hrude,odsrdca beriem lieky,mam tetanicky syndrom a vsetko mozne.uz nevladzem.Ani partnera si nemozem najst ,kvôli tomuto!!Velmi sa citim zle..

nila

testy na imunologiu od doktorky my prisli ale idem ku alergologicke a ta my povie presne ako dopadli a posudi ako dalej,je to spravne vysetrenie?nema sa ist rovno na imulogicku kliniku ci co?ci to je to iste aleg.imun.?

Christian

Co pomohlo mne pri podobnych stavoch je AC11, specialny vytazok z byliny Macaci pazur z Amazonskeho pralesa, ktory je u nas uplne neznamy, popozeraj na nete, najdes aj desiatky studii a odborych clankov, je to nieco neuveritelne co to dokaze, bez prehanania... Opravuje to DNA, vylepsi to plet, psychiku,... Vsetko mozne... Napr som trpel silnou nespavostou, po 2 mesiacoch uzivania som zacal spavat ako male decko

nila

poznam ,doplnila som si zelezo zo stravy a kazdy doktor my radil tabletky jest.Len ako co mam robit aby aspon trosku my bolo lepsie

RNG

Mnohe taketo problemy so zamorenim tela a slabou imunitou su len odraz zleho travenie, tj nedostatku kyselin enzymov, mikrovlaknin a probiotik.To sa vsetko ale da lahko doplnit.
Zle travenie a absorbcia telo zamoruju a oslabuju imunitu celkove. Oslabene je aj vstrebavanie latok potrebnych na rozne nervove procesy, tj vedie to okrem ineho aj k depresiam, chorlavosti, nedostatku energie, zlej regeneracii tela atd.

nila

neviem ako mam z toho kruhu vist von.niktoho nemam,nikto my nepomoze aj pribuzny kaslu namna ,povazuju ma za chudacika..je to tazke,tazky zivot..ludia su take svine ze ikomu netreba verit,ani rodine!lebo ta najviac namna dlabe..nepomoze iba v niecom a to co teba tak nie,ako keby boli radi ze som na tom tak ako som..je toto mozne?vlastna rodina?to je celyy svet skazeny!

kerka66

Aj zhnisané mandle vedia narobiť poriadnu paseku v tele. Daj si vyšetriť mandle, ak ich ešte máš, či ich netreba dať vybrať. Moja dcéra skoro na to zomrela.