Hanbim sa..

Príspevok v téme: Hanbim sa..
Fbdjdjdshfn

Ahojte..mam 15 rokov a problem s akne..trapi ma to uz asi od stvrteho rocnika..dalo by sa povedat ze je strednej formy a uz ma to nebavi..vyskusala som vsetko mozne no doteraz nic nezabralo tak zeby mi ho vyliecilo uplne..najprv mi kozna predpisala zineryt..samozrejme na zaciatku zaberal priam fantasticky no ked som ho vysadila vratilo sa to opat v este horsej forme..asi tyzden pijem caj rooibos ktory som citala ze tiez pomaha na rozne taketo problemy..pouzivala som koloidne striebro, tea tree olej,nahrievala som si to s biolampou..a stale nic..vzdy ked ma kamosky zavolaju von tak radsej im poviem ze nemozem alebo ze sa necítim dobre..mam strasne nizke sebavedomie..nedokazem sa s niekym rozpravat a pritom sa mu pozerat do oci lebo viem ze mi pozera na tvar resp. na akne..a malovat sa nemalujem pretoze ked sa namalujem tak mi to este viac zvyrazni vyrazky..prosim potrebujem nejaku radu..hocijaku..som uz zufala..dakujem

barb8899

Ahoj, tiež mám 15 a mám akné. Rovnako ako ty sa cítim nepríjemne, keď mám niekam ísť. Neviem, čo by som ti ja poradila, pretože vačšinou čo ja používam si už spomínala.
Tiež používam Australian Tea Tree Oil, pijem bio čaj na akné, mám aj gél na predpis od dermatologičky..
A stále to neprechádza. Dermatologička mi povedala, že to je hormonálne a do roka to je preč, lenže odvtedy čo som bola u nej sa to nezlepšilo. Iba zhorsilo.
Tej kozmetiky si teda vyskusala pomerne dosť, ale ja ti možem odporučiť, že Aloe Vera je zázrak. Ak máš nejaké zapálené oblasti na pokožke tak použi určite to. A myslím normálnu živú rastlinu. Kúpiš ju takmer všade, aj za 5€ .. len odstrihni s nožničkami kúsok z lista a vytlač šťavu na pokožku. Mne to velmi dobre pomohlo, uplne vyhladilo pleť.
A nemala by si odmietať kamošky kvoli akne.. Ja viem, že to je odporne. Velmi dobre to poznam. Vsetky kamosky, spoluziacky, proste vsetky baby čo poznam maju fajn čistú pleť, len ja som taká červená paradajka -__-
PS:Držím palce! :-)

Fbdjdjdshfn

Ďakujem krásne..urcite sa pozriem..tiez si myslim ze je to skor zalezitost dospievania..ale snazim sa vyskusat vsetko..pretoze uz som naozaj zufala..

morticia 17

Ahoj, zamysli sa nad celým problémom, pretože je veľmi veľa stupňov akne. Je tvoje akne skutočne len záležitosť dospievania, čiže zvládnuteľné svojpomocne, alebo je to ťažšie štádium? Pretože s tým si nebudeš vedieť sama pomôcť a budeš musieť ísť k lekárovi.Kedže máš 15 rokov ,tak by som predpokladala, že to ťažká forma nie je a že je to len dočasné. Detox v tvojom prípade nepomôže, pretože to u teba nie je otázka stravovania, ale hormónov aj keď určite vo všeobecnosti aj strava ovplyvňuje stav pokožky. Niekto pubertou prejde s jedným pupákom a niekto sa takto vytrápi.
Mám pre teba tip vyskúšaj kozmetiku Pharma Amincer acne control je to na eshope krasnadoma.sk Ak by si stým nevela poradiť, že čo vybrať sú tam milé kočky a keď im napíšeš určite ti poradia.

luciy

Je mi to velmi luto. Viem uplne ako sa citis. Nemam sice problem s akne, ale s niecim inym, ale akonahle sa necitis dobre vo svojom tele, nejde sa pohnut nikam a tesit sa z nicoho. A uz vobec sa dokopat ist von.
Neboj, spravi sa to. Ja by som ti doporucila zamerat sa na detox organizmu a to kompletny. Co je akne? Vsetok bordel z tela sa pyta von. Vyskusal chlorelu a spirulinu. Kupis v lekarni. Naj ak kupis kazde zvlast a nie v dvojkombinacii, bude to efektivnejsie. Telo ti to krasne precisti. Dalsia vec - obmedz cukry, skus uplne minimum a na nejaky cas daj zbohom cokolade. Lokalne by som vyskusala nocnu mast na akne od Cutishelp. Vyskusaj a daj vediet.