Ako pokračovať ?

Príspevok v téme: Ako pokračovať ?
denosden

Dobrý deň začnem tým že som v tejto oblasti pomerne neskúsená. Mám 22 rokov,rovnako ako môj partner. Sme spolu už tri roky a zhruba rovnakú dobu udružujeme i sexuálny pomer. Začiatky boli trochu komplikované nakoľko sme obaja ešte sexuálnych partnerov nemali. Začiatky boli bez orgazmov ale časom sme sa ako tak naučili čo je tomu druhému príjemné. Dnes síce orgazmus máme obaja ale príde mi to dosť suché. Takže v krátkosti opíšem ako to u nás funguje. Priateľ ma dráždi pusou, potom ja jeho, vnikne do mňa ja si dráždim klitoris následne vyvrcholím a po mne on. A teraz by som sa rada spýtala na pár otázok.
Samozrejme že sme skúšali už viac polôh ale mne to nepríde tak vzrušujúce, ja vlastne ani neviem či mi to je príjemné. Cítim ho v sebe, jeho pohyby a tak ale nemám pri tom potrebu vzdychať alebo tak. Ďalšia vec je že niekedy až tak moc zvlhnem že ho už v sebe pomaly ani necítim, a to sa stáva hlavne vtedy ak to robíme dlhšie. A v neposlednom rade som ešte nezažila vnútorný orgazmus. Priateľa milujem, neskutočne ma priťahuje a už len pohľad na neho má vzrušuje, ja jeho tak isto ale akosi v tejto oblasti nevieme pokračovať, čo robiť tak aby nám obom bolo dobre. Čo nové skúsiť a tak. Milujem sex aj keď len takýto ale chcela by som to viac "rozviesť". Ďakujem za rady.

behind

To, ako prebieha váš styk je uplne normálne, dokonca sa to nazýva harmonický styk, lebo prvá vyvrcholíš Ty, potom on.Ani si nevieš predstaviť, čo by za to mnohé ženy dali.Nežente sa za niečím, čo sa niekde povráva, alebo píše.Niekedy sa stane , že nič lepšie nenájdete. Nevravím, že netrba skušať, ale s rozumom.A čo sa týka toho vzdychania-nechaj telo nech reaguje samo.Hlasité vrieskanie alebo vzdychanie je v pornofilmoch bežné, ale reál je trocha iný.

tak.

Akurat dnes som cital rozne zahranicne fora, kde ludia uzivali prípravok MACA a hodne im to pomohlo s libidom, aj muzom aj zenam. Ale nemusi to fungovat pre kazdeho. Skus si nieco o tom pozriet a vyskusaj.
Drzim palce.