Krvácanie už 25 dní (!!)

mmoonna

Prečo to stále riešiš tu a nie si už dávno u lekára? Normálne to nie je, keď berieš antiku môžeš mať nepravidelné špinenie, ale nie krvácanie 25 dní v kuse !

V.

Sú to už len placebo tabletky, kedy má prísť menštruácia, lenže keď krvácam nonstop, tak neviem kedy to je menštruácia. Mamina povedala, že nech idem k doktorovi, ale už to nejak moc nerieši nikto, vraj sa to stáva...

tasty

akože ešte stále berieš antiku? to je čoza antika, veď antika je na 21 dní, alebo sa berie 28 dní, ale 7 dní sú len placebo tabletky, čiže tabletky so žiadnou účinnou látkou

to nemáš pri sebe nejakú dospelú mentálne kompetentnejšiu osobu, s ktorou by si išla aj ihneď na pohotovosť?

Biela Kobra

Samozrejme, že tam musíš ísť. Antikoncepcia sa nepredpisuje na jeden mesiac, a v takom prípade, ako je tvoj, je potrebné urobiť ďalšie vyšetrenia, pretože také dlhé krvácanie môže niečo naznačovať, a treba zistiť, čo. Držím palce.

V.

No objednaná som 3.9. až. Dovtedy aj prestanem brať antikoncepciu a keď prestanem aj krvácať, aj tak tam mám ísť?

odpovedam

pri antikoncepcii hlava boliet NESMIE. ja som si tak skoro privodila mozgovocievnu prihodu. ak tvoj gynekolog neordinuje, zo zakona ho musi zastupovat iny lekar. ak ti tvoj lekar nedvihne telefon, volaj hocijakemu inemu a porad sa, pripadne zajdi za zastupujucim lekarom. take dlhe krvacanie v poriadku nie je. ine by bolo spinenie, ale krvacanie nie.