Žiadna ma nechce

Príspevok v téme: Žiadna ma nechce
couzteda

Ahojte, mam taký problem že ani jedno dievča nemá o mňa zaujem mať niečo viac ako.vzťah. Nechápem ja si nemyslím že som škaredý, cvicím chodim von a takk.. Ale keď som napr. s nejakou len tak vonku alebo v skole, snažim sa spravať ako sa patri, gentlemansky a od kazdej som sa dockal odpovede ze budeme radsej kamarati, nepokusaj sa az tak moc, si mily ale dakujem
Robim niečo zle? Rady sem? Mam 20 rokov a este som nedostal ani bozk..len pre info. Ď

dalsi

Robis dookola ten isty postup a evidentne nefunguje. Musis skusit nieco ine. Ak sa snazis silou mocou o vztah, zeny to citia a je to na nich natlak.

Nesnaz sa spravat ako potencionalny priatel, ale ako kamarat. Najdi si dievca, ktore by ti vyhovovalo a povedz jej, ze nechces byt priatel, len kamarat. Nedavaj jej nic najavo. Ked bude sama chciet, sama ti da nejaky signal. Hlavne, aby si nerobil natlak.

Najdi si aj 3-4 take kamaratky /ale ozaj len kamaratky/ a uvidis, ze po case sa vztahy zacnu prejavovat. Niektore si najdu niekoho a nebudu chciet ani kamarata, inde zase ostanes stale len kamarat a niektore budu mat o teba zaujem.

Ale akonahle citia, ze na ne tlacis, spusta sa obranny mechanizmus. A cim viac sa snazis, tym horsie.

Takto mas moznost lepsie kazdu z nich spoznat, bez toho, aby medzi vami nieco bolo. A uvidis, ze niektore si si idealizoval a nevyhovovali by ti.