Chudnutie - posahala som si metabolizmus?

Príspevok v téme: Chudnutie - posahala som si metabolizmus?
Snubenica02

Na vysku 158 cm mam sotva 44 kg. Mozno 159. Horsie je, ze stale chudnem, sice pozvolna, ale predsa len. Z vyse 50 kg som zhodila idiotskym (teraz uz viem, ze to bolo pekne blbe) hladovanim. Tym padom sa mi zmensil zaludok, do ktoreho teraz ledva narvem jogurt rano, na olovrant a vecer; na obed salat, nanajvys nejake zeleninove placky s trochou zemiakov. Len tieto 4 jedla denne. Maso jest odmietam.
Je mi jasne, preco chudnem teraz. Nie tak davno som vsak bola v zvysenej miere v nemocnici, kde som jedla normalne (musela som) a vobec som nepribrala. Moja otazka teda ani tak nesmeruje k tomu, co jest, aby som pribrala (alebo hej?), skor k tomu, ci som si mohla v metabolizme nieco posahat natolko, ze uz nepriberiem vobec?
A aby som nezabudla, nejaky extra pohyb nemam. Vlastne takmer ziadny, ale bojim sa, aby som neschudla este viac, i ked viem, ze s nejakymi tymi svalmi by moja hmotnost vzrastla.

munz

jasne, že Martina NZ nemá žiadny zisk z piperine :-D,

preto nepíše o ničom inom len o piperine,

prekukli ťa aj iní :-) a nie prvý krát :-)

Martinanz

pocuj ja s toho Piperine Forte nemam ziadny zisk len ako na kazdom fore ludia sa vymienaju skusenostami tak aj ja

Nelline

Podľa mňa to s tým peperine forte či čo to je sem píšu ľudia, korí z toho majú zisky :) Netreba si tie príspevky ani všímať.

marfuska76

mozem potvrdit to co pise katarka ja som tiez uplne spokojna s Piperine Forte ale vsetkeho je zaklad strava a pohyb

Katarka77

naco kazdu hodinu musist jest? co to je za blbost?
ja to robim tak ze si rano pred prvym jedlom dam Piperine Forte a potom sa najem ovocia a potom vecer nic nejem po 18

Snubenica02

odpovedam, zabudla som sa ti podakovat. Takze vdaka. Momentalne sa snazim narvat do seba nieco kazdu hodinu a chodit zatial aspon na prechadzky, lebo som z hladovky stale taka utahana, ze spim a spim.
Cherry, prepac, ale nic nebude. JE to problem a neplanujem ti ho predkladat.