16 a ešte som nedostala pusu od chlapca

Príspevok v téme: 16 a ešte som nedostala pusu od chlapca
Lusi_16

Ahoj tak začala by som asi tým: za pár týždňov budem mať 16 (vizerám na 14) a nikdy som nedostala pusu od chlapca a ani som s nikým nechodila. Neviem či to je tým že vizerám na menej. Aj po meste keď idem tak sem tam vidím že sa nejaký chlapec za mnou otočí ale nikdy nič viac. Bojím sa že ostanem sama navždy a skončím ako stará panna s 10 mačkami. Ja viem znie to divne a smiešne ale fakt sa bojím že nikdy nestretnem JEHO. Som normálna baba ale o také dnes nie je záujem :( iba o výstrihy. Niekedy mi príde ľúto keď teraz cez leto vidím samé páry. Ak ma niekto podobný problém tak tu napíšte aby som videla že niesom jediná...

Cliattsi

Tak tento problém som mal aj ja. Ale tú jednu pusu som aj tak dostal - aj keď to bolo len tak od jednej baby zo srandy. Ale možno nejde tu o to, či si tú pusu dostala, ale o to, aby si ju náhodou nedostala od chalana, ktorý by ťa chcel len využiť. Na to si treba dávať pozor.
Ďalšia vec je, ako sa k tomu postavíš - buď budeš riešiť to, čo je ako keby zaužívané v spoločnosti, čo bohužiaľ ovplyvňuje veľa ľudí - a vidím, že aj teba, alebo pôjdeš vlastnou cestou a s vlastným myslením budeš k tomuto pristupovať.
Ak ale chceš dostať pusu od chalana, vyskúšaj toto: "Ahoj, prosím ťa, ja mám taký problém, mám už 16 rokov, ale ešte som od nikoho, od žiadneho chalana nedostala pusu, tak som si myslela, či by si mi ty nemohol dať tú pusu. No čo ty na to?" - Skús sa opýtať cudzieho chalana, odporúčam nie v tom meste, kde bývaš. A som si istý, že ju po 10 pokusoch aspoň raz dostaneš. Vieš, ak ľudia pýtajú, niekedy to aj dostanú. Ak pýtať nebudú, môžu iba čakať, že dostanú :-). Myslím to ale naozaj, ale aj tak to môžeš brať s humorom. Ale viem ti už teraz povedať, že niektorých chlapcov by si aj potešila. Vyzerala by si čudne, ale to nevadí. A v tom okamihu, ako to vyslovíš, dostaneš chalana do takého malého minišoku a on to urobí, pretože sa mu taká príležitosť určite nenaskytne a dostaneš ho do situácie, keď sa nad tebou zľutuje a urobí to. :-)
Ak budeš ale pochybovať o tom čo som tu písal, skús si prečítať návod, ako sa to robí jandubnicka.blogspot.sk

A ak nedostneš ten bozk ani v 25, nerob si s tým veľké starosti, lebo tvoja hodnota nie je v tom, či o teba má niekto záujem, alebo nemá.

dylss

bud rada ze nie si ako tie prepudrovane barbie. ako napisala Olivia tak mozes byt hrda ze sa da najst aj takato normalna baba v tejto dobe. na svete je miliarda ludi a prave medzi nimi caka na teba len otvaraj oci.

Olisia

Je nás určite takých viacej ;) pozri táto doba je skazená už v tejto dobe sa hanbia za panenstvo 13 ročné deti takže môžeš byť hrdá že si ešte "nepoškvrnená" :) určite v blízkej dobe si ťa nejaký chalanisko všimne ešte ich aj odháňať budeš ;) a v tomto veku ide iba čisto o cici a rici (ako by povedal môj starký :D) ale nekvôr im dojde aha ona vizerala celkom pekne a mala aj v hlavičke ;) eše ich budeš aj odháňať a hlavne sa tým už netráp ;)

NebojOnPride

Ja som na tom tak isto tiez mam 16 a nevizeram na to a tiez som nikoho nemala. Ale hlavu hore ja mam kamaratku, vzdy ked sme stretli nejakeho chalana najprv pisal mne a ja som si myslela ze konecne ma niekto o mna zaujem ale prd chcel sa dostat k nej cezomna takze sa vzdy citim ako 5 koleso na voziku ale vies ako sa hovori o lacny tovar je vzdy zaujem. Bud rada ze svoju prvu pusu venujes niekomu kto ta bude mat rad lebo uz budes dospelsia, ty to len zazijes a ony to uz maju davno za sebou ;)

mechanicmat

ja mam 29 rokov a este som v podstate lasku medzi zenou a mnou nezazil.....ja som na nu uz stary ty este mlada tak sa netrap....

Akvarijnaryb

Hmm, tak to co uz potom je zle so mnou, mam 18 a este som sa so ziadnym chalanom ani len za ruku nedrzala :) Vadi mi to? Nie. Beriem to tak, ze co ma ku mbe prist, to pride v ten spravny cas...

Doktorexitus

Ako to tak sledujem tu tak onedlho tu budu pisat 10rocne deti ze nemozu najst lasku a podobne veci. Huraaaa nova doba

tvojamama

Bozinku, dievcatko, to fakticky ta toto trapi? Uz aby skola zacala ze? Mas len a len 16 rôckov tak co riesis?
A preco ta tak trapi ze by si v buducnosti nikoho nemala? Ani sa mi nechce verit ze toto pise dospievajuce dievca. A co je nejaka spolocensky stanovena norma ktora sa musi dodrziavat a kazdy clovek musi tuto normu splnit ze dospieta najst si partnera a zakladat si rodinu? Kazdy nech si zije ako chce ci uz sam, s niekym, vydaty, slobodny, viacdetny ci bezdetny. Kazdemu je to jeho vec a ostatni nemaju co kecat do toho. Preco to niektori stale mate problem pochopit? Neriadte sa nejakymi konzervativnymi puritanskymi nazormi z minulosti ze dievca sa ma vydat a chalan sa ma zenit.
ZITE AKO CHCETE NIE AKO CHCU INI ABY STE ZILI!

juki_76

Pozri Lusi ja mam 21 a som na tom rovnako ako ty. Ale toto som si skor sama zvolila. Este sa na nic z toho necitim. Mozno ani sama vlastne ten bozk nechces. Mozno si ovplyvnena spolocnostou ktora kaze ze ak v 15 nemas frajera a do 18 si nemala ziadnu sexualnu skusenost tak si vadna. Zial to tak teraz funguje. Ale to neznamena ze sa musis prisposobovat. Vies, myslim ze o nic neprides. Budes mat 16, zivot pred sebou. Urcite sa casom niekto najde kto by za to stal. Mozno uz rovno zajtra, mozno o mesiac, o rok, o dva roky....Hlavne to prosim ta nesil a bud vdacna za volnost a slobodu ktoru teraz mas.