Otazka iba pre chlapov - naozaj sa toho boja?

Hankka

Alebo keby som ho ja pozvala ako to povedat aby to vyznelo nevinne? Myslim ako kamoska (teda zatial sa tak nepozname ale prave preto) aby to nebolo blbe. Neviem ci ma priatelku a nemam to ako zistit.

RNG

V dnesnej dobe individualizmu, co je samo uz dost zabrana spolocenskemu zivotu, a tiez znacne kvoli neosobnemu styku, tj pocitacoveho a telefonneho, je priamy styk casto nedovyvinuty aj vo veku 20 rokov.

Hankka

Ja prave neznasam takych egocentrickych blbcov co si o sebe vela myslia a je skoda ze prave ti normalny sa hanbia.

ferko01

paneboze, tu je najviac testosteronu a tvrdych chlapov na meter stvorcovy...
no dobre, tak sa vyjadrim za muza - dieta, ak mi to hrdinovia dovolia...
kazdy sme iny, su typy muzov, ktori povedzme mali menej skusenosti so zenami, nestarali sa o svet dievcat, ani sa ho nesnazili spoznat... potom sa zrazu stalo, ze sa "zapozerali" a problem bol na svete :) logicky, cim intenzivnejsie bolo ich prezivanie, tym akoby sa prehlbovali obavy z neuspechu, odmietnutia apod., su to skor take utiahnute introvertne a nepopularne typy... vodcovske typy v kolektive, telocvikari a podobni playboji s tym problem vacsinou nikdy nemali, ale vacsinou ako lahko a hrdinsky zbalili dievca, zaroven tak rychlo a neromanticky to aj skoncilo :)
takze Hankka, ano, urcite je to pravda... bohuzial najde sa aj vela osob, ktore ak vidia na muzovi nieco take, este to stupnuju, vyzivaju sa v tom, rozpravaju o tom pred ostatnymi atd. atd. ostava nam verit, ze zivot napokon spravodlivo odmeni kazdeho, podla toho ako zil

Hankka

Ja viem ze je to od nich primitvine ale fakt chalani cez 20 (presne neviem ale vysokoskolaci) a myslim ze v takom veku by clovek uz nemal byt tupe decko co sa smeje inym kvoli niecomu takemu. Bohuzial je to dnes ale inak. Este pred 50 rokmi v nasom veku uz vecsina mala vlastne deti.

kafe

Hankka, neviem, ja vo svojom okolí stretávam kapku iných ľudí. A toto čo opisuješ mi prídu ako deti, nie chlapi.
A ako funguje balenie medzi deťmi ozaj netuším. Uznávam, že to môže vyzerať dosť inak.

Hankka

No ja som to videla vzdy prave naopak, babe sa pacil nejaky chlap a oni sa na tom s kamosmi rehotali a to nieje jediny priklad ale bezne. Pochybujem ze chlapi si skutocne bezne lamu hlavu ak ich zena odmietne mozno iba zopar slabochov ale bezne si chalan pomysli ze je to proste p*ca ked nechce.

diviak2015

vsak hej ja som tiez len srandoval. nemyslim si ze by moje oblecenie na nu nejak zvlast posobilo. ale uz si ani nemyslim ze by na nu nieco posobilo :-)