všetci si myslia že som teplý...

Príspevok v téme: všetci si myslia že som teplý...
neviemco

Ahojte :-)

Som dospelý 20 rocny chalan a už od puberty mam s tymto problem.. Na výzor vyzeram uplne normalne, ako ostatní chalani v mojom veku, obliekam sa normalne tiež a som heterosexual a velmi sa mi pačia dievčata, lenže spolužiaci a ostatni ludia ktorych poznam si myslia že som teplý a pačia sa mi chlapci a to popieram lebo to nie je pravda... kôli tomu nemam ani kamošov ani priatelku lebo su o tom presvedčený a ja neviem ako im to mam vysvetliť...
A to že o seba viac dbám ako účes, zo zdravotnyvh dovodov občas navštevujem kozmetičku, cvičim a celkom rad nakupujem oblečenie pretože sa mi páči pánska móda a to že chcem vyzerať pekne nemôže to byť dovod nato, nie som jediny a to nie som ani metrosexual pretože tí to z krašlovanim prehaňajú.. možete mi pomôcť?? Alebo ako ich mam presvedčiť hlavne dievčatá ktoré ma odmietajú..

mam56

Ľudia to vedia fucked vždy "presne" zhodnotiť, najprv som skolaboval zo všetkého možného (robota, psycho-vzťah) a potom som mal asi o mesiac myslieť na divokú je.ačku.
Super-ultra-nonsens logika.
A ešte akože byť teplý?!
Ja túžim po láske od ženy, čo momentálne aj mám (po dvoch rokoch samoty) a som šťastný.
Prečo by človek nemohol byť aj sám, keď sa nedá ísť dopredu.
Je to zakázané?!
Dobre mi hovorí môj syn, ale to radšej ani nevyslovím, lebo až tak sa na nikoho nehnevám:-)

neviemco

adr1a
Prepač aano ty tiez ta z maloktorych...:-) aj ked sa nepozname...asi som sa tak.narodil fakt ze sa venujem sebe a svojmu zovnajsku..ja nie som svina, a baby na ma nejdu skor ai myslim ze na tych ktory sa nestaraju...

adr1a

Neviemco. Ved aj ja som si to myslela, ze si na baby)) A starat sa o seba je predsa prirodzene a normalne, ci je niekto zena ci muz. Samozrejme ze zlata stredna cesta)

neviemco

Sakorytnacka

Ahoj, tak to si asi jedina alebo maloktora co si o mne musli ze som na baby a ze sa ti to pači... ;-) (v rozumnej miere). :-)

Sakorytnacka

Cawes :-) mna osobne velmi pritahuju muzi (chalani) ktorí sa o seba staraju. Paci sa mi to, lebo vidim ze chlapec sa chce zapacit, nechodi s mastnymi lupinovymi vlasami alebo s neupravenymi vlasami ktore vypadaju jak hajzlova kefa :-D a tiez sa mi vôbec nepáči ked chalanom zarasta obocie!!! A keď chalan chodi ku kozmeticke na vytrhanie obocia tak co potom chalan ktory tam chodi zo zdravotných dôvodov? V mladom veku sa primerane treba o seba starat, každý mlady clovek chce byt predsa pekny a pokial neberies lieky na zvacsenie penisu alebo si si nekupil činku na jeho posilňovanie tak si v poriadku :-) drz sa a babu urcite najdes, ja osobne som práve na takychto chlapov ktorí sa o seba staraju (v rozumnej miere)

neviemco

Lenže ja mam to vo velmi zlom stave, ťažko sa mi holí a ta kozmetickami pomaha..vazne...a tymto sposobom sa mi to o moc zlepšilo....ani holenie nie je take bolestive ale uz to vymenil za strojcek na holenie..radsej budem chodiť zo strniskom..

Adr1a
Asi je to tak, mozno ti ktori teraz nemaju dobru mienku tak o par rokov budu zavidiet aku mam frajerku....ak sa to podari.. :-)

adr1a

Neviem. Mne ten chalan nepride ako gay. Ani ako metrosexual. Vyzera byt v pohode. Som obklopena mladymi ludmi a je pravda, ze dost mladych chalanov o seba dba vacsmi, nez mnohe dievcata. A nie su pritom gay ai. Uz aj u kozmeticky stretavam vela chalanov (hl.dovod byva akne. Neraz im to samotni lekari odporucaju ako doplnok liecby. Lieky im to riesia hlavne vnutorne a kozmeticka pomaha napravat fasadu). Aj v ochodoch stretavam bezne dost muzov.
Neviemco. Neries okolie. Moze byt za tym vselico. Zavist, neznalost, inakost, primitivizmus, povrchnost ai. Naber mozno tej svalovej hmoty. A vies co by ti pomohlo? Zeny chcu neraz to, co nemozu mat (chut zakazaneho ovocia) a zvacsa ich zaujima nieco - co zaujima a zaujalo uz aj niekoho ineho pred nimi. Moj znamy nie a nie si niekoho najst. Pozyval baby na akcie, prejavoval o ne zaujem (jasne ze nie naraz, ale ked ho nejaka odmietla tak to neskor, po case skusil zas u inej). Snazil sa proste ako blbec. Rad radom ho vsetky odmietali (mali ho za tutka, zrejme sa im malil ai). Potom si nasiel z ineho mesta babu. A ked uz spolu chodili, boli par, objavovali sa aj tam v jeho rodisku kde ho dovtedy vsetky odmietali (fakt neviem preco) tak zrazu tie iste zeny, co mu dovtedy davali kosom - tak obrat o 180st a zacali ho same od seba zdravit, flirtovali s nim, zrazu ho tej babe chceli ako keby prebrat. Proste tym-ze mal uz vztah babu, ako keby stupol na cene, na atraktivnosti. Takze. Skus si najst babu cez internet ci ako z ineho blizkeho mesta/okolia co nie je ovplyvnena tym, cim su u vas ostatne. Alebo ak mas v rodine nejaku zenu (sesternica ai) ktora ma kamosku v tvojom veku, a ak tej to nebude vadit, bude ochotna ti pomoct, tak nech si s tebou zopar krat vyjde tam kde zijes do mesta, na daku akciu, ai. Len aby si bol videny s tou zenou. Drzte sa kludne za ruky, mozu byt objatia, smejte sa. Podte na zmrzku, na kupalisko, na prechadzku do mesta, na diskoteku ai. Len aby vas videli spolu. Ver, nie je to blbost a viem co ti radim

mam56

Ak máš žiť s citovo chladnou dievčinou, tak to si ho radšej ho. a kamarátom to rovno povedz.
Keď budeš žiť s psychopatom, tak ti je.ne v gebuli. Ak nebudeš žiť s nikým a budeš masturbovať, tak vydržíš viac.
Mne povedal kamarát, že jeho dvaja kamaráti si púšťajú porno a simultánne si ich ho.ia pred telkou.
Neviem, čo riešia, či to, kto má dlhší dostrel, ale nie sú to zlí kamoši.