Neviem pribrať ani schudnúť

Príspevok v téme: Neviem pribrať ani schudnúť
Adam22

Zdravím všetkých, mám problém s priberaním svalovej hmoty a spalovaním tuku, cvičím už vyše 2 roky mám 174cm a asi 55kg, za celý ten čas som nenabral takmer žiadne svaly a nespálil žiaden tuk, mám chudé ruky a tuk na bruchu, kupoval som si proteínové doplnky, spalovače tuku, L carnitin, mal som vyvážené diéty, takmer vôbec nejem sladké a nič sa nedeje, cvičím podľa možnosti každý deň, ak teda niesom v práci, ale aj tie dni sa to snažím dobehnúť.. Cvičím silové cviky, s činkami aj vlastnou váhou a k tomu kardio, beh atd. Tiež sa mi nezvýšila sila, dokonca kedysi som spravil viac opakovaní ako teraz..! Napadlo ma, že by som mohol mať problémy so štítnou žľazou, alebo niečo podobné. Ak máte s niečim takým skúsenosti, prosím, napíšte mi. Ďakujem

Gima

Asi trpite anorexiou. Vase hmotnostne kg by sa mali zhodovat s vyskovými centimetrami bez 100cm. 180cm - 100cm je 80 a vaha je 50kg. Posledne dvojcislie vasej vysky sa o 30 bodov znizuje voci 80. Mate strasnu podvyživu a v skorej dobe mozte ocakavat kolaps, co je slabnutie, zadychavanie, srdcovu arytmiu. Potrebujete enteralnu vyzivu vo forme tekuteho napoja Nutridrink, ktory obsahuje vitaminy a mineraly na zachovanie zivota. Ak mate doktora, ziadajte si od neho Nutridrinky na predpis.

odpovedam

chlapce, nemas problemy so stitnou zlazou. ale robis kopec chyb, aj co sa tyka pohybu, aj co sa tyka stravy. Ak chces pribrat, potrebujes vela vela jest a dvihat tazke vahy, ale nerobit kardio, ktore svalovu hmotu moze spalovat. Takisto spalovace nefunguju, zbytocne na ne vyhadzujes peniaze. Protein sa pouziva len ako doplnok na vykrytie dennej potreby proteinov, ale z neho samotneho svaly nerastu.

Na tvoje parametre by si mal prijat aspon 100 g proteinov denne, sacharidov 350g, 26g vlakniny a tuku 50g. Je to celkom dost vela jedla. Spolu je to cca 2300 kalorii. Zakladom je, aby si po treningu prijal 50-60% svojho denneho prijmu.

Cvicenie s vlastnou vahou velmi slabo stimuluje nervovu sustavu k vyraznym vysledkom. Treba cvicit a stravovat sa objemovo.

angel090

Ahoj adam 22

Ja mam podobny problem mam 180/53. Len cvicim 2 mesiace a ja citim ze som natom lepsie...aj regenerujes?? Spiš ako dlho? Popis to viacej...
Ja cvicim tak isto v s vlastnou vahou aj s cinkami 45 minut m3 krat do tyzdna max 4 krat...a ide mi to. Sice nepribral som extra vela ale verim tomu ze to pride..Podla mna cvicis vela a dlho a nemas ziadny vysledok...
Chodis do posilky? Skusil si sa poradit? Ak sa ti to nedari musis odstranit chyby lebo sa znicis a svalstvo budes mat v prdeli..