Erotogenne zony - muzi

Príspevok v téme: Erotogenne zony - muzi
CarolineKub

Ahojte, dorby den. Mam 21 rokov a prvy vztah, pre oboch to je prvy vztah, moj partner ma 20. Este sa len tak otukavame, pre oboch to je nieco nove. Pozname sa rok no az teraz pred troma mesiacmi to zacalo byt vážnejšie.

Samozrejme by ma zaujimalo, kde ma muž erotogenne zóny ? Ked ma bozkáva na krku idem sa zblázniť, no ja neviem kde a ako ho mam chytať, a tak dalej. Viete mi prosim poradit ? Vobec neviem, snazim sa riadiť telom, inštinktom, ake nic mi to nehovori:))

Dakujem :)

konzul355

Mne ako chalanovi sa mi paci ked ma jemne pohryzie na krku pri usiach to je ten najlepsi pocit a kde ho mas chytat...skus aj na hrudnik, aj mu priloz dlan na lice ...skusaj a dozvies sa..

luciano

Nuž muž to má s erotogénnymi zónami veľmi jednoduché. Jediným poriadnym erotogénnym orgánom muža je penis a varlata. Potom nasleduje dlho dlho nič a pokračuje to prsnými bradavkami a zadkom - konečníkom, ďalej je citlivá vnútorná strana stehien a mne napríklad dobre robí aj šteklenie na spodku chodidiel. Niekomu dobre robí aj masáž pupka. Dobre robí aj šteklenie zóny medzi varlatami a konečníkom. Čo sa týka bozkávania sa ústami, to napríklad mňa vôbec nevzrušuje. Ani jazýčkovanie v ústach mi nič nerobí.
Penis a varlata sú základ. Nuž a vrchol všetkého je fajčenie penisu s následným vysemením sa do úst partnerky.