Dlhodobé točenie hlavy

Príspevok v téme: Dlhodobé točenie hlavy
marek539

Zdravim vas,

mam taky problem, od 1. Augusta mi zacalo sumiet v usach a zaroven sa mi aj zacalo tocit v hlave. Vsetko to zacalo jednu sobotu ked sme rezali drevo, odvtedy mam pocit ako keby sa mi zrutil svet a uz sa to nedostane do normalu... je to proste nonstop, sumi mi v usach, a najhorsie je tocenie hlavy, predmety nevidim na mieste ale kmitaju, mam pocit dezorientacie, ako keby sa mi stracal cely svet. Nikdy som nemal problemy s tocenim ani bolestami hlavy, mam 19 rokov, planujem studovat vysoku skolu no neviem si to predstavit ak sa mi nezlepsi zdravotny stav. O chvilu zacina skola, tento rok maturujem cize to budem mat tazke...budem rad za kazdy jednu radu, budem vam velmi vdacny, kontaktujte ma sem alebo na email: marek539@azet.sk

Vdaka!

darebak

ja s tym mam skusenost.
stalo sa mi to 2x. prvy krat na VS, ked som vela sedaval za PC a casto som sa hrbil, prip. lezal za notebookom. to som nevedel o co ide, tak som chodil po lekaroch a tiez mi vsetci vraveli, ze som zdravy. iba obvodna ma stale posielala s tlakom, lebo par razy mi ho namerala trosicku zvyseny a myslela si, ze to mam z toho.
teda som bral lieky na tlak, ale bol som z toho ospaly-tak som sa pustil na zdravu stravu a sport(zacal som plavat) a tocenie hlavy mi preslo.
druhykrat sa mi to stalo, ked som bol 2 mesiace na PN...cele dni doma za PC. to som uz ale vedel o co ide a za chvilu mi to pomocou plavania opat preslo(to uz som ani nebol u lekarky).
sumenie som mal tiez(sumi mi v usiach doteraz), ale neviem, ci som si uz zvykol, alebo je to menej silne. na zaciatku to bolo ale vyrazne.

krowky

Trpim zavratmi posledne dva mesiace, i napriek behaniu po lekaroch stale neviem co mi je, vlastne podla vysetreni som zdravy ako buk. K tomu mam aj ine priznaky ktore tu rozoberat nebudem nakolko sem nepatria.
Kazdopadne by som zasiel k obvodnemu lekarovi a ten vyberie dalsi postup, pravdepodobne navstevu neurologa a mozno aj usneho kvoli tomu sumeniu. Zavrat nie je rozbite koleno ze to osetris bez lekara a zivot ide dalej.

marek539

Slava, toto sem nepatri...sorry.

Študoval som uz na nete ale tam pisu cokolvek..ja sa pytam ci nahodou dakto nemal to iste a neporadi nejake finty ako si s tym poradit.

Slava

V septembri mi budú vyberať šróby z členka / trojnásobná zlomenina /. Ak má niekto skúsenosť, koľko sa maródi.../ viem, že je to individuálne /, ale tak cca....a ako sa starať o rez na nohe. Chodí sa aj o barliach ? Vôbec si to neviem predstaviť....Ďakujem...