Mám začať chodiť so sestrou mojej bývalej?

Príspevok v téme: Mám začať chodiť so sestrou mojej bývalej?
anonym767

Dobrý deň,mal som priateľku boli sme spolu skoro 2,5 roka a posledných pár mesiacov nášho vzťAhu ni začala vykrikovať že má už nemiluje nechce so mnou nič už tak sme sa rozišli povedala mi že sa cítila nedocenena v tom vzťahu..dodnes sa stretávame sem tam ale čisto ako kamaráti a pýtala sa má či by som nechcel chodiť s jej sestrou že jej by to nevadilo som povedal že asi nie keďže je moja bývalá..no ale pred pár dňami som sa začal stretávať s jej sestrou už boli aj nejaké tie bozky a asi som sa do nej zaĺúbil lenže moja ex vie že sa stretávame a aj keď mi.povedala že jej to.vadiť nebude tak proste na nej vidno že jej to vadí a asi žiarli.. Jej sestra sa asi pred mesiacom rozišla s jedným chalanom (btw jeden z mojich najlepších kamarátov :-D) s rodičmi mojej ex mám veľmi dobrý vzťah dá sa povedať ze im chybám lebo už sa aj pýtali tej sestry že či by ona so mnou nechcela chodiť a aj má stále volajú na kávu.
Čo mám robiť?

Slobodna

A mas ? 10 ? Sa cudujem inteligentnym dospelym, ze sa do urcitych tem zapajaju. Co mas robit ? Zacni chodit s ich mamou. Zacnes ? Uz aby zacal skolsky rok.

0vecka

podla mna to bude robit len stresy v rodine... inak tiez poznam pary dve sestry a dvaja bratia ale to je ine...ak ziarli tak je to blbe.. nejaky vazny vztah by asi nebol vhodny

Kýčera

Poznám jeden manželský pár, kde muž najskôr chodil so staršou sestrou a svoju terajšiu manželku nosil na chrbte, rukách, hral sa s ňou, bo bola ešte malá. Čas pokročil, oni sa rozišli, sestra sa vydala, rozviedla, on ostal sám. Po rokoch si začal vzťah s tou mladšou a teraz už majú šťastný život, spoločné deti.