Žienky, čo očakávate od chlapa (partnera) a naopak Muži od žien (partneriek)

Príspevok v téme: Žienky, čo očakávate od chlapa (partnera) a naopak Muži od žien (partneriek)
Mesačný princ

Čo zaváži pri výbere partnera? Peniaze, povaha, vzhľad...? Otázka je smerovaná aj naopak a preto poprosím aj mužov, aby sa vyjadrili čo by mala spĺňať ich partnerka, aby vôbec premýšľali o vzťahu s ňou.

Je možné, že by niekomu stačil partner, ktorý nespĺňa niektoré pevné kritérium? Vedeli by ste to akceptovať alebo by ste tú ľudskú bytosť vyradili zo zoznamu potencionálnych partnerov?

A čo ak niekto nemá absolútne nič? Je to vhodný partner do života?

Gilles

Najviac ma na žene priťahuje povaha. Usmiata, veselá, optimistická, vyrovnaná. Žiadna ufňukaná citlivka ktorej stále niečo je a stále niečo rieši. Od takých čo najďalej.

dvojpes

mne ide hlavne o to, aby preskocila iskra, proste tam bol nejaky ten suzvuk alebo ako to povedat. nema vyznam tu pisat nejaky zoznam poziadaviek, ked ani ich splnenie nic nezaruci.

no a samozrejme, aby mala pekne kozy :)

dalsi

Predstavy oboch vo vztahu su rozdielne a menia sa tokom casu a situacii. Dolezita je kompatibilita, vediet robit kompromisy. Ono stejne, clovek mieni, laska meni :-D Najlepsie je neocakavat nic, clovek nebude sklamany. V mladsom veku ma clovek vysoke naroky na partnera. S pribudajucim vekom zisti, ze kopec veci je nepodstatnych a tak to okrese na tie najdolezitejsie. Ono neni problem nadefinovat si, co by ten druhy mal splnat a aky by mal byt. Problem je, ze taka osoba nemusi ani existovat a nemusi byt kompatibilna, nemusi vas chciet.

diviak2015

ale nie ked to mam vazne napisat tak ja uz si v prvom rade kladiem otazku co mozem dat druhemu ja, nie iba co ja pozadujem. isteze mam nejake naroky kazdy ma. ale hlavne sa pytam a co ja ? co davam ja. len nech si preboha hned niekto nemysli ze sa jedna iba o materialne zalezitosti. ano aj tie su dolezite nemozeme zit zo vzduchu pod holym nebom a s holou ritou. ale to je snad kazdemu jasne a vsade sa toto najviac omiela blabla. avsak odhliadnuc od toho mam na mysli aj to aky som clovek. netreba nad tym nejak hlboko a donekonecna filozofovat ale zial bohu mam pocit ze obrovske mnozstvo ludi nad tym nerozmysla vobec. nerastu osobnostne a nikam sa neposuvaju po tej ludskej stranke. tu ma mate berte ma takeho/taku aky/a som a basta. a potom su vztahy take ake su

Moireal

Este aby som nezabudla,u mna vzdy hralo rolu, aku hudbu moj frajer pocuval a ci je hudobne zdatny, lebo hudba je moj zivot:) Niekedy to prevazilo vsetky ostatne vlastnosti.:D

liberta25

osobny status (ci je sam, ma dieta..)inteligencia, humor, spontannost, vzdelanie, socialna situacia, jazykove znalosti, sexualna pritazlivost, ale laska dokaze uplne vsetko zmiast..