Odohnala som lásku svojho života kvôli predsudkom spolocnosti?

Príspevok v téme: Odohnala som lásku svojho života kvôli predsudkom spolocnosti?
decath

ahojte, pred par rokmi som mala 20 a neskutočne ma priťahoval jeden chlap, este dnes naňho niekedy myslim ako sa asi ma a ake by to s nim mohlo byt
problem bol v tom ze som sa bála čosi o mne pomyslia ostatní okolo mna- bol starší o 11rokov a zrejme bohatší
ked mam pravdu povedat povhadzam z dobrej rodiny peniaze nikdy neboli problem lenže nikdy som sa tak nikde neprezentovala a skoro nikto to o mne nevie cize by si automaticky začali myslieť ze to mam nedajboze od neho alebo keby ma niekto s nim uvidel a ake ma auto- samozrejme si viete domyslieť co by o mne začali hovorit, pritom ja mam vlastne auto a svoje peniaze ale to nikomu nevysvetlite... viem ze by mi to mohlo byt jedno nech si hovorí kto chce co chce-ale nie som taka povaha ze to hodím za hlavu, trapilo by ma to preto som to radsej ukoncila, pritom myslim ze sme boli vo vela veciach podobní :( koníčky, povaha, humor, pri ňom som sa citila velmi prirodzene a neskutočne ma pritahoval, gentleman ktorý vam vzdy otvorí dvere, poda ruku

kafe

ja ti presne poviem, ako by ti s ním bolo. Úplne na hovno. Lebo kvôli tvojej hlúposti, by si sa s ním NIKDY necítila dobre, on by sa len snažil ako debil a prd z toho. Urobila si vtedy dobre, lebo chlap si zaslúžil určite trochu vyrovnanejšiu babu. Neodohnala si ho kvôli predsudkom spoločnosti ale kvôli svojej hlúposti.
Myslieť si, že v živote máš len jednu jedinú možnosť stretnúť ozajstnú lásku je nonsens. Tých možností máš neúrekom. Len pokiaľ budeš tak blbá ako vtedy, prepasieš aj druhú, tretiu, 25-tu šancu na krásny vzťah. Tak sa pouč a nebuď blbá.
Nad reči okolia sa skutočne musíš povzniesť, nauč sa to. Aspoň do nejakej miery, ak nie úplne. Lebo ak ťa priateľ bude mlátiť, či len psychicky týrať, myslíš, že ti bude dobre, lebo okolie si myslí že máte krásny vzťah?? Prečo ti viac záleží na okolí než na tvojich vlastných pocitoch či na pocitoch priateľa? Ty žiješ svoj život, NIE ONI. Keď si smutná, bolí to teba, nie okolie, keď si šťastná, nikto ti nedá 5 eur za to... vybodni sa na okolie. Cudzí ľudia nikdy nemajú šancu vedieť ako veci sú. Prečo ti záleží na "křoví" čo s tvojim životom nemá vôbec nič spoločné? Dôležitá je rodina a pár priateľov, ich názor ťa môže/nemusí zaujímať.
Si predstav známych ľudí a všetko čo sa popíše o nich v novinách - v drvivej miere sú to polopravdy, poprekrúcané veci, veci vypichnuté z kontextu, zveličené, či úplne vymyslené. A máš pocit, že to tých celosvetovo známych nejako strašne trápi? Že vysvetľujú celému svetu - nie, ja nie som zlá matka, ja sa poriadne starám o deculo.. veď by z toho zošaleli. Aj ty, pokiaľ chceš zostať pri zmysloch, potrebuješ vytesniť zo svojho zorného poľa názor okolia. Nebuď povrchná, nesnaž sa nosiť masku, len aby druhí nemali dôvod na reči.. proste neboj sa byť sama sebou, nech si okolie hovorí čo chce. Okolie ťa ohovorí, keď budeš chodiť ako šedá myška, zvozí ťa, keď budeš chodiť pekne nahodená, aj keď budeš extravagantne oblečená. To začneš chodiť po kanáloch, či čo? Keď nemáš deti, vadí im, že ich ešte nemáš, keď máš jedno dieťa vadí im, prečo nemáš dve, keď máš tri, vadí im, že to je už veľa.. Proste NIKDY im nevyhovieš. Alebo máš pocit, že je ti teraz dobre, keď si sama? Si spokojná s tým, že okolie nemá do čoho rýpať v tvojom živote? Tak buď šťatná, že ostatní ťa majú na háku. Alebo maj na háku ty tých druhých a ži si tak, aby si v prvom rade bola spokojná TY a priateľ. Nie druhí. Jednoduché.

V skutočnosti si sa bála niečoho, čo si si len vymyslela v svojej hlave. Ešte ťa ani nikto neohováral a ty si to brala ako 100% istotu, že oni si o tebe budú myslieť niečo zlé. Pritom sa mohlo stať aj to, že ťa prehliadnú, lebo im nestojíš za pozornosť. Tak ale raz ti to snáď dojde a dokážeš žiť aj inak.

sewie

asi si ho az tak velmi nechcela ked si skor dala na to co si "asi mozno volakto pomysli..." len teraz vymslas lebo nikto lepsi nie je vo vyhlade...

Deria

A teraz co, chces ho vyhladat alebo co mas v plane? Vidavas ho vobec niekedy a nie je zadany? No prepac ale to si urobila vtedy naozaj hlupost, ak sa ti tak pacil a on mal zaujem. Alebo ta vtedy az tak nepritahoval, ked si myslela viac na to, co povedia ini.