Nahrada liekov

Príspevok v téme: Nahrada liekov
Sertralin

Dobry den,

famakologicky sa 4-5 liecim na panicku (depresivnu, uzkostnu) poruchu, zo zaciatku som mal sertralin 50 mg a xanax SR, potom mi pridali sulpirid belupo 50 mg, po 3 mesiacoch som vysadil xanax, ostal mi sulpirid na rano a sertralin na vecer.
Chcel by som sa opytat ako by sa dalo co najucinnejsie nahradit (bylinkami a pod.) latku zo sulpiridu. Uz mi bolo posledne 2 mesiace celkom fajn, tak som sa ho pokusil vysadit, ale prve dva dni akonahle som sa rozculil v praci, za par sekund prisli priznaky panickej poruchy.

Zo svojou psychiatrickou som to uz nechcel riesit, odidem od nej a budem to riesit s buducim lekarom, zatial ak viete poradte prosim, chcel by som co najmenej tabletiek do seba davat.

S pozdravom
Kristian

Sertralin

DAkujem vsetkym za prispevok, momentalne sa snazim vysadit ranny sulpirid belupo, kupil som si zmesi z valeriany lekarskej, aj tinkturu aj caj, taktiez levandulu a mam aj medovku. Ano bol by som najradsej aj za psyhoterapie ale lekarka ma odjebala ze na taky level este nemam, ale od nej uz odchadzam lebo na lekari.sk ma najhorsie hodnotenie uplne v LV, pojdem do NR zrejme tam maju lekari dobre hodnotenia, chcel by som max. terapie a bylinky, uvidim ako to pojde.

daria22

super, ked sa t podarilo vysadit, uz si ich nenasadzuj. Maj ale vzdy pri sebe xanax, alebo lexaurin alebo nieco podobne, co v pripade, ked pojde na teba atak uzijes. ak tie zachvaty nemas vkuse, skoda sa pchat AD. Kup si magnezium a vit. B1 a B6 /kazde zvlast /a denne uzivaj, uvidis ako to zaberie a pridaj trocha pohybu , prechadzok v lese.

Gia25

Ahoj Sertralin a kedy sa u teba prvy krat prejavila PP?No ak ti mam povedat moj nazor na to kedze sa uz dlhodobo liecim na psychicku chorobu tak nahradit psychiatricke lieky bylinkami a potobnymi homeopatikami je dost tazke a casto krat neucinne aj ked niekedy sa aj zazraky deju.

atra

Ahoj, skús St.John´s Wort od Paradise, ja som ním nahradila Paretín.Tiež som mala diagnostikovanú PP a zatiaľ to s ním zvládam, aj keď niekedy som nútená si dať Neurol, ale nie pravidelne.