Na plazi hore bez

Príspevok v téme: Na plazi hore bez
Enny87

Ahojte, chcela by som sa vas opytat, baby, ci sa hanbite na plazi opalovat hore bez, alebo nie? A ked sa aj hanbite, ci to prekonate ten ostych a ste hore bez aj tak? Pytam sa preto, lebo som sa vratila iba vcera z dovolenky v Taliansku. Plaze boli maximalne prehustene ako sa len dalo a hadam kazda druha zena tam bola hore bez. Ci uz sa opalovali, alebo prechadzali po plazi, alebo vo vode hrali bedminton. Vsimla som si, ze najma Nemky s tym nemali absolutne ziadny problem. Ja som to teda skusila tiez a takmer som umrela od strachu ked som hore bez vchadzala od konca plaze do mora. Mala som cele plavky a teda som si ich iba zvliekla po pas. Iba som chcela vediet aky to bude pocit... co si o tom myslite vy??

zuzi74

Nemam problem so zenami, ktore sa opaluju bez podprsenky, aj ked ja sama som sa tak nikdy neopalovala a ani nechcem. Jednak kvoli zdraviu mojich prs a jednak mi je to neprijemne ukazovat ich cudzim ludom. Uz vobec by som to nerobila kvoli zisteniu nejakeho mojho pocitu.

zsiganaj

Podla mna je to odporne a nevkusnevbyt hore bez kde je prehusteny lud je to hnusne.je ine ked si na nuda plazi alebo dona na zahrade alebo len dvaja s partnerom ale kde kazdy je zakryty je odpudzujuce si davat dole podprsrnku v dave ludi kde vacsina ma poprsenku a ja sama by som ju nemala.mozno sa chceli predviest alebo ukaxat pekne silikony.tam kde vacdina je nejak oblecena nekak aj ja musim byt podobne a nie vytrcat.ine je kde na nuda plazo nikto by nemal podprsenku vtedy je to ok.

miki26

Mixta na ulici sa obzriem, väčšinou z nudy, alebo keď sa nejaká čudne škerí na mňa a koleduje si o to, aby som si ju bližšie obzrel. Čo ja viem na pláži, či kúpalisku fakt nie. Mám, čo robiť aj určité ciele, ktoré chcem splniť. Reálne ma tam ženy nezaujímajú vôbec, aj keď človek nie je slepý. Som športovým typom chalana a milujem vodu. Celkovo plávanie a potápanie ma baví, ale nie je to kvôli ženám.

Filip TT

mixta,
ja sa rad divam na celu zenu, zena je zjavne usposobena na to, aby na nej oko spocinulo a naslo zalubenie, ale nahota na verejnosti tomuto nic nepridava

liberta25

no, ja som nudistka, takze tak sa vyjadrim. nie je nic prirodzenejsie ako nahota, tak sme sa narodili, nie je na tom nic nepekne, aj ked iste tela nemusia byt zrovna najpovabnejsie na pozretie. ale nudistom nejde o to, aby sa pozerali, ale o ten pocit. ak mas stale problem s tym, ako vyzeras, tak si radsej nechaj cele plavky.

tak..

Mixta, ja nehovorim za vsetkych chlapov ale iba za seba. Urcite su aj taki ocumovaci ako tvrdis ty. U mna je to podobne ako u FilipTT

mixta

tak
neviem ci ste tam dole v pozore ale radi sa nane divate, ved vy sa nane radi divate uz ako dvanastrocny chlapci takze o com sa bavime?

Filip TT

Prečo nám to ženy neveria? :0)

Kto to nepochopil - ja som za to, aby sa ženy na verejnosti NEodhaľovali. A to nie preto že by mi to vadilo, ale preto, že je to tak lepšie pre tie ženy - tým odhalením prichádzajú o časť svojho šarmu, zaujímavosti, príťažlivosti a zrejme aj dôstojnosti.