velke pysky a gynekolog

bozica

jezis a to kolko cm ich mate? ja som to nikdy tak nebrala... ze velke nevelke kazda sme nejaka... gynekologovi je to uplne ze u prdele...moje su kolo centimetra dvoch ale nikdy som nemala pocit zeby to bolo dajak zle

deniskyslauhorka

Máte vy za mindráky... človek je najš*ťastnejší,. keď je spokojný taký aký je? a že tvojmu rakľovi vadia tvoje veľké pysky? Pošli ho do prdele a začni sa zaoberať konečne niečím normálnym. paopa

meForMe

baby ved ked ideme na gyndu a vysadneme na kozu tak roztiahneme nohy a tie pysky sa tiez akoby roztiahnu takze to nieje ani vidiet ze ich mame velke..tak co sa tyka gynekologa unho sa nebojte..ked som zacala spavat zo svojim terajsim tiez mal nejaky poznamku o mojich pyskoch,tak som mu odvetila, ze ten jeho tiez nieje ani zdaleka dokonaly:)a uz som to odvtedy nepocula ani raz:)

ad

Pre fdasfd:Nevarim tomu ze ty nemas nieco co by si zmenila na sebe.A ked nie,zato este tu nemusis zhadzovat ludi.Neberem ti tvoj nazor,ale ak je takyto,nechaj si ho pre seba!!!P.S.Toto sa operovat da,ale ludska hlupost nie.

fdasfd

tak velké pysky su pekne nechutné. je to môj nazor, tak mi ho neberte. a môjmu partnerovi sa to tiež pekne hnusí. a aj kamošom ktorých poznam...taka rozťahana šlajda..no fuj. da sa to plasticky operovať. keby mam taký problém ja, tak si zoberem aj požičku na to, iba aby som mohla postúpiť operaciu.

aniz

ani si nevies predstavit ako ti zavidim.Vzdy som take chcela mat,je mi luto ze take nemam.Lekari videli horsie veci a najma gynekologovia, vsetky tie potraty zapaly a nadory( ved osetruju aj 70 rocne) a porody plne krvy..Prosiiiiiiiiiiiiiim ta neblazni,ten gynekolog si to ani neuvedmi.Si pre neho len praca ktoru ma urobit.A ked budes mat nejakeho chalana tak ten bude len rad.Bud na to pysna.

zuzana175

ale baby.ved velke pysky su neni problem.ani mne sa to dvakrat nepaci,ale muzom sa to zevraj paci.ved ako pise "anjel.noci".ked ju partner lize.tak asi by to nerobil,keby sa mu to protivi.tak sa nemusite trapit,ze vyzerate divno.
a preco su pornoherecky hereckami?no pretoze maju take cicy.ale zas su sto razy viac vytahane,tak si vazte to,co mate.

alenusa

ludia,ja ked niekde vidim nahu zenu-napr v porne-je mi az do placu..vsetky vyzeraju tak super-dokonale..hanbim sa aj pred priatelom...pretoze mam tento "problem".,a operacia???to nie