Lúbim ju a chcem ju späť

Príspevok v téme: Lúbim ju a chcem ju späť
Leo123

Ahoj. Mám 19 rokov. Asi tak pred rokom som začal chodiť s jedným dievčaťom. Prvé 3 mesiace boli perfektné. Spoločné témy zábava, aj romantika, proste všetko. No neskôr to začalo upadať. Každý mal iné priority a nakoniec sme sa rozišli. Zábava bola stále, ale cítil som, že na druhej strane to upadá a stávali sa z nás priatelia. Keď sme sa rozišli, nemal som chuť byť jej kamarát , tak som s nou stratil kontakt tak na 5 mesiacov. No nedávno som ju oslovil, či nejde von a súhlasila. Bolo naozaj perfektne a cítil som , že si to aj ona užíva. Následne som ju ešte pozval von a znova bolo super aj do 1 rána vonku a rozprávali sme sa o všetkom. Tu som si uvedomil, že ju stále lúbim a že to je tá príčina, prečo to nezaiskrí s iným dievčaťom. Bol som s krásnymi a zaujímavými dievčatami a nejedna by so mnou aj chodila, ale ja som sa snimi cítil uplne na bode mrazu. Tuto by som podotkol, že som ju nikdy nepodviedol a bola pre mňa jediné dievča. Rád by som ju pozval ešte von, ale neviem ako budem postupovať. Bojím sa jej dať najavo, čo k nej cítim,aby som ju neodplašil a tak isto nechcem ostať len pri konverzácii. Je zaujímavý druh dievčaťa a dosť ťažko čitatelná, ale myslím, že keby som na to išiel spravne aj by to zafungovalo.
Môžeťe poradiť ako na to ? Idem na vysokú a času bude málo. Škoda, že sme mali zaplnené leto a nemali sme sa čas stretnuť. Rád by som sa tešil na víkendy domov :)
PS. ona s nikým nechodí

Adac

Tak ja mam nieco podobne a tiez neviem ako sa zachovat..raz sa ku mne sprava ze chce nieco viac raz akokeby som bol len nejaky kamarat...bavili sme sa na tu temu a nepoprela ze niekedy by chcela vstah ale tak zatial to nechavam na volny priebeh...skus to tak spravit aj ty alebo popripade nieco naznac a pozoruj reakcie...a podla mna to vycitis aj sam tak drzim palce :)

Axel Wers

Keď je koniec, tak je koniec. Takéto nekonečne telenovely, keď spolu chodia, následne sa rozídu, potom sa zase dajú dokopy len preto, aby sa znovu rozišli, po čase začnú nudiť obe strany, obaja sa zamotáte do nefungujúceho vzťahu a v konečnom dôsledku vám obom medzitým môže ujsť niečo oveľa lepšie. Ser na ňu, ideš na výšku, tam bude toľko báb, že na túto zabudneš ešte počas po prvej párty na intráku.

Frost

A myslíš že by to na druhý pokus vydržalo? Predtým ste sa predsa rozišli a obávam sa že aj keby ste sa dali znovu dokopy, všetko by sa zopakovalo. Iný prípad by bol keby ste sa videli po niekoľkých rokoch, to by už mohlo mať zmysel ale toto nemá cenu.