UPT po nasili

Príspevok v téme: UPT po nasili
kliniika

Dobry den. Vopred prosim o respektovanie rozhodnutia, nepotrebujem ani dohovaranie ani presviedcanie. Rada by som sa informovala, kde v KE, pripadne na vychodnom Slovensku, je dobra klinika, kde vykonavaju interupcie. Bola som zneuzita uz byvalym priatelom a .. jednoducho nejde to nechat si to. Myslela som, ze casom zmenim nazor, ale coraz viac sa v tom utvrdzujem. Prosim, nesudte ma, kto bol v podobnej situacii, ten to pochopi. Samozrejme, ze odmieta zaplatit zakrok, ale to mi je aj jedno, radsej si poziciam, hlavne nech ma s nim uz nic nespaja a nech mozem odcestovat daleko odtialto. Prosim, poradte kvalitnu kliniku. Dakujem

neboj sa

kliniika, ty za to nemôžeš, čo sa Ti stalo, ale ani Tvoje dieťatko. Možno máš k dieťaťu odpor, lebo Ti pripomína, ako bolo počaté. Je to prirodzené, že nie si nadšená a najradšej by si na všetko zabudla. Bývalý Ti ublížil, ale ak pôjdeš na potrat, ublížiš si sama ešte viac. Dieťa bude prvou obeťou a Ty sama druhou. Nerob to. Zvládneš ho vynosiť a potom sa uvidí. Možno sa počas tehotenstva Tvoje city k dieťaťu zmenia a nakoniec si ho ponecháš. A ak nie, po pôrode ho dáš na adopciu. Ale si schopná to zvládnuť. Ani nevieš, aká si silná a čo všetko dokážeš prekonať. Prijať dieťa za takých okolností je hrdinský čin a skutok milosrdenstva - a Ty na to máš. Boh Ťa bude držať a posilňovať, neopustí Ťa. On vie, ako sa cítiš a ako bojuješ. Neboj sa, bude s Tebou..

Pozri sa na seba a na dieťa ako na dve bytosti, ktorým bývalý ublížil. Spojte sa vo svojom trápení a budete spolu silnejší. Nedovoľ v sebe zničiť to, čo Ťa robí ženou - lásku, nehu, citlivosť a materinské srdce, ktoré sa určite raz ozve.

www.zachranmezivoty.sk

un enfant

Koľko žien, ktoré nemôžu otehotnieť, by jej povedalo: ak ho nechceš, daj ho mne! Ja ho budem ľúbiť, dám mu aj všetko materiálne, čo bude potrebovať, ja ho svojou láskou odškodním aj za to, ak by sa cítilo 9 mesiacov v lone matky nechcené.

Láska je víťaz, zlý začiatok života (počatie násilím) neznamená automaticky pokazený celý život. Nie, to je klam! Ak ho matka nedokáže ľúbiť, je tu dosť bezdetných párov s prázdnym miestom v srdci, ktoré ho ľúbiť vedieť budú.

Vojny nie sú dôkazom neexistencie Boha. Boh dal každému slobodnú vôľu, každý človek môže slobodne rozhodnúť pre dobro a zlo. Ak sú vojny, neznamená to, že Boh neexistuje, ale že je veľa ľudí, ktorí si zvolili zlo. Ako povedala matka Tereza: ak matka môže zabiť svoje dieťa, kto môže zabrániť mne i tebe, aby sme sa nezabíjali navzájom?

kliniika tiež stojí pred rozhodnutím: dobro (život dieťaťa) alebo zlo (jeho smrť).

beacon

gynekologovi to povedz a da ti doporucenie kde chod.Pocuvaj svoje pocity a podla toho sa riad.v ziadnom.pripafe neriad sa un enfant ze boh a dalsie nezmysli.boh nie je ak by bol ludia neyrpeli bojny by neboli.to dieta uz teraz vmaternici citi xe je nechcene na co by ho davala k adopcii vobec ti to nedoporucujem Ak ho nechces daj ho prec.ani lubuit by si ho mozno nevedela nebolo splodene z lasky a len diet Si yo odnesie.Chod cim skor na interupciu.Nenos to dieta ktore citi nechces ho pod srdcom uz dlhsie.

Nefritova

un enfant, a ty si bola dakedy znasilnena? neviem ci by si takto rozpravala. ja by som si teda nevedela predstavit nechat dieta po tom, uz len to ze by som ho mala mat v bruchu by ma nicilo a nie ho este vychovavat, ani za nic. mozno na adopciu este, ale celych 9 mesiacov by som na neho myslela s velkou nenavistou, tak neviem ci by mu bolo dobre, a mozno by aj samo odislo, v co by som teda dufala. ano dieta za to nemoze, ale mozem za to ja ako zena? mna sa pytal kto? viem ze si to nemyslela zle, ale fakt si skus samu seba predstavit v takej situacii. lebo teda mam vseliake zazitky, dost ze som par rokov nenavidela seba a to decko by som nenavidela nekonecne viacej, nastastie ja som takemuto rozhodnutiu nemusela celit, skoda ze si si autorka nedala hned tabletku po, mohla si sa tomuto vyhnut :/

un enfant

Chceš utiecť od problému, psychicky aj fyzicky, ale nepodarí sa ti to. Aj keď odídeš na samý kraj sveta, vedomie, že si to urobila, si budeš nosiť všade so sebou. Nezabudneš, že si bola tehotná a že si to tehotenstvo ukončila. Nie je to ako ísť si odstrániť nejaký výrastok na tele. Nie je to "to", je to človek, dieťa. Pri UPT mama zabíja svoje dieťa.

Prečítaj si niečo o postabortívnom syndróme. Ženy pri ňom zažívajú také psychické utrpenie, že by radšej svoje dieťa vynosili a vychovali, ak by to šlo, ale už nejde.

Nerozhoduj sa sama, povedz o tom rodičom, niekomu z rodiny. Najviac bolia práve skutky robené v tajnosti. Priateľ bol agresor a ty obeť. Teraz ty budeš agresor a dieťa obeť.

Ospravedlňujem sa, že som nerešpektovala tvoju žiadosť. Nerešpektovala by som, ani keby tu písala tvoja mama o tom, že si chce dať vziať teba. Veď ty by si nemohla za to, ak by si bola počatá aj násilím.

Rozhodnutie je na tebe. Ak aj dieťa odmietneš prijať, prijme ho k sebe Boh. On mu dal dušu pri počatí a tá pri UPT nezomrie. Ak budeš chcieť žiť večne s Bohom, budeš musieť oľutovať a odčiniť, čo si spravila a svoje dieťa odprosiť. Je jednoduchšie sa tomu všetkému vyhnúť a nechať dieťa žiť, aj keby si ho dala na adopciu. Je možný aj utajený pôrod.

www.alexisporadna.sk
www.upsvar.sk

Prezyvka055

Beproblemovo vo vsetkych nemocniciach co su tam. Nemusis ani nic vysvetlovat pokial este nie je tehotenstvo v pokrocilom stadiu. Samozrejme plati sa za to poplatok. Nehradi to poistovna. Ale papier ti na to musi dat gynekolog tusim. Tak od svojho opytaj ze tam chces ist. Urcite nebude problem.