Slabé nechty

NikA-28

Ja som mala kedysi uplne papierove nechty a pomohlo mi kupit si vyzivujuci lak Eveline 8v1 a toto si potom zalakovat nejakym farebnym...sice kazdy tyzden si to musim prelakovat, ale nechty su super a viem ich nechat az na taku dlzku narast, ze kazdy sa ma pyta, ci to mam umele :))

schlegel

Já som mala úplne ten istý problém. Nakúpila som si drahé prípravky z Mavaly a dlhodobo som to používala. A nič. Nechty sa mi stále veľmi štepili,vždy trochu podrástli, ale potom sa mi zlomili. A potom som zmenila uplne aj ošetrenie.Prestala som používat na celé nechty pilník. Najskôr použijem štikačky na nechty a potom ľahko doupravujem pilníkom. Našla som si na netu uplne novu radu na nechty a to od Victoria beauty. perfektné výrobky!!! Dali mi nechty doporiadku.

henka545

Ja som tiz mala taky problem. Kupila som si lak evelyne 8in1. Da sa to kupit aj v teta drogerie. Zo zaciatku som pouzivala takto: 4dni po sebe jednu vstrvu anniest na nechty piaty den odlakovat nechat do druheho dna bez laku a potom zase.... Teraz mam krasne pevne nechty a pouzivam lak stale ale len ako podkladovy alebo len tak aby som mala leskle. Viem to len odporucat je to super lak.