Rozmazané videnie na ľavé oko

Príspevok v téme: Rozmazané videnie na ľavé oko
qwerty111

Zdravim, poslednych par dni som spozorovalo, ze sa mi zo dna na den dost vyrazne zhorsilo videnie na jedno oko. Ked pozeram do dialky, je to viac menej v poriadku, no na blizko vidim na to oko velmi rozmazane. Mate s tym niekto skusenosti, prosim? Je to velmi neprijemne. Este pripomeniem, ze som na tom oku, teda, na viecku laveho oka, mala dlho (asi 2-3 mesiace) malu hrcku, ktora nebolela, ani nebola nijako sfarbena. Teraz mi uz zmizla, ale nastupil ten problem s okom no. Urcite cim skor skocim k lekarovi, len som sa chcela poradit. Dakujem vopred za vase odpovede. :)

qwerty111

O mojom probleme som sa chcela poradit, neviem co je na tom nepochopitelne. Na to je toto forum urcene, ci sa mylim? K lekarovi zajdem, to je samozrejme, len som sa chcela opytat, ci nahodou tu niekto nema s tym podobnu skusenost, lebo sa mi zdalo divne ze sa mi fakt zo dna na den tak zhorsil zrak. To je vsetko. Ale vdaka za odpoved, aj tak. :)

laura321

nechapem, o com sa potrebujes na diskusii radit? zle vidis, zajdi ocnemu, ako sama pises, dokladne ta vysetria, predpisu okuliare a je vybavene.