Dali ste sa niekedy dokopy znovu s vasim ex?

Radoslava123

Každý človek je taký, aký je a taký aj zostane až do smrti. Lenže muži často klamú a pretvarujú sa v čase, keď sa snažia zbaliť nejakú ženu. Čiže agresívny tyran a manipulátor, prípadne chorobný žiarlivec, či inak psychiky ťažko narušený chlap sa často na začiatku vzťahu tvári, ako keby bol tým najúžasnejším, najpozornejším, najempatickejším, najromantickejším a najsvätejším mužom na svete a stačí, ak je len trošičku pekný a naivná žena mu na tieto rozprávky skočí a zhltne mu ich aj s navijakom, lebo ho prakticky v pravom svetle ešte ani nestihla spoznať. (Rovnako, ako keď cestujete z bratislavskej Hlavnej stanice do Viedne a zrazu vám blondiak s mŕtvolne bledou pokožkou, takzvaná čistá rasa, začne plakať a krokodílie slzy roniť, ako mu ukradli peňaženku a ako si musí, mimochodom cca 30 sekúnd pred odchodom vlaku kúpiť lístok, lebo je také životne dôležité, aby tento vlak stihol a práve vy ste obeť, ktorá mu musí na ten lístok požičať - klamárovi jednému a takýchto ľudí je čím ďalej, tým viac a od obťažovanie vašej osoby a desaťminútového ťukania do vášho pleca ho neodradí ani to, že máte na hlave slúchadlá, ktoré sú väčšie ako vaša hlava a vo vagóne sedí s vami ďalších 50 ľudí, ale nie - špina klamárska a zlodejská si vybrala za obeť práve vás... takže kto je normálna žena, ten mu nepožičia a kto je normálny chlap a hrdina na správnom mieste, ten mu nielen, že nepožičia, ale mu aj struhne jednu "výchovnú", čo jeho otec zanedbal a nech sa prace do roboty špina jedna zasratá zlodejská!). Ale nikto sa nedokáže pretvarovať celý život, pretože ak sa niekto hrá na opak takého človeka, než akým v skutočnosti je, tak to z neho vyciciava energiu a psychicky ho to ničí a on to sám aj cíti, takže skôr, či neskôr sa v tom pravom svetle ukáže aj tak, najčastejšie už po pár mesiacoch vzťahu, prípadne najneskôr vtedy, ak sa žena, ktorá sa stala jeho priateľkou, k nemu nasťahuje. NAJVÄČŠIA CHYBA, AKÚ ŽENY VO VZŤAHU ROBIA, JE, ŽE VERIA, ŽE SA ZLÝ ČLOVEK ZMENÍ NA DOBRÉHO. Akože nejaké tie rozprávkové knižky som v detstve prečítala, ale že by sa zlá postava zmenila na dobrú, o takom niečom sa ani len v rozprávkach nepíše. A rozprávky často bývajú poučné, ale hlúpy človek sa nepoučí ani zo svojich vlastných zlých životných skúseností. Žena trápiaca sa v nešťastnom vzťahu by sa mala ľuďom, ktorí jej dávajú dobrú radu zvanú ROZCHOD poďakovať a aj to zrealizovať, ale nie - hlupaňa, čo má v hlave nasraté, namiesto toho týchto ľudí pred svojím psychicky ťažko narušeným frajerom ešte aj ohovára, mám dosť, čo som zažila, zažila som. A každá takáto naivná hlupaňa si iné nezaslúži, len trpieť v nešťastnom vzťahu do konca života.

Lili432

Hej dala :) boli sme spolu asi rok rok ale mala som asi 16 a on 20. Rozumeli sme si ale casto sa hadali. Musim povedat ze to bola aj dost z velkej casti moja vina bola som dost naladova a spravala som sa akoby som ho vlastnila. A on mi klamal a proste vela vela hadok. Asi to bolo vekom hlavne.
Po roku som sa mu ozvala ( nieco ma strasne dlho nutilo sa mu ozvat, totiz s malokym som sa dokazala tak dobre porozpravat a mat rovnaky nazor) tak sme sa stretli a na ten prvy den po roku fakt nezabudnem. Boli sme si len sadnut na kavu a bola tam taka zvlastna velmi prijemna atmosfera. Bolo citit ze sme sa obaja zmenili akoby dospely :D a takto to islo postupne.. Najprv sme zacali spolu spavat a on ze uz vztah radsej nie. Potom som odisla na mesiac do anglicka a ked som sa vratila sme sa dali dokopy. V novembri to bude rok co sme spolu ja mam 19 a on 23 a musim povedat ze som najlepsie urobila ako som mohla. Strasne ho lubim a viem ze aj on mna. Odvtedy ziadna hadka nic.. Ja len dufam ze nam to co najdlhsie vydrzi :)

EEEEE

Nie nedala ani nedam. Som v situacii kedy po pol roku co si nasiel z trucu a urazenia ega inu s ktorou spaval, mi zacal opätovne vypisovat a vyvolavat ma na kavicku a stretka, ze musi so mnou nieco doriesit, po tom ako si ma nevazil, snazil sa ma urazat, ako som si zbalila veci a odisla nazvdy, ON zistil, ze ja som ta prava a chce mat so mnou dieta rodinu, ze miluje iba mna..nuz mili chlapci ale aj dievcata odpustila som, ale nezabudla.. druhu sancu som uz dala, premarnil ju ..smola.

urcite som to nezazila iba ja :)no ja som teraz ta, co je stastna a on sa trapi :) mam sa skvele..nevracajte sa k svjim EX ked ste to uz viackrat skusali a nevyslo to. NIC SA N-E-Z-M-E-N-I !!!

aliaaa22

Ved toto! Snubenica02 ... ved aj keby ma chce naspat jasne ze mu hned nechcem vletiet do naruce ved .a. svoju hrdost! A niesom jeho babika :)

Snubenica02

Chapem tvoje pocity, ale ked je to tak, ako pises... Mozno mu akurat docvaklo, ze to teda nie, vlastne sa mozno ani rozist nechcel a bla, bla, ale to neznamena, ze sa mu hned vrhnes do naruce, nie?
Mama mi vzdy hovori: Zena musi byt nepristupna, aby mal o nu chlap zaujem :)