Zhnusil sa mi byvaly priatel

Príspevok v téme: Zhnusil sa mi byvaly priatel
Danceallday

Ahojte, chcela by som vediet, ci niekto zazili nieco podobne a ako ste sa s tym vyrovnali. Viac ako pol roka som chodila s jednym chlapcom. Velmi ma pritahoval fyzicky aj svojou veselou povahou, bol vtipny, citila som sa s nim dobre. Neskor, cim viac som ho spoznavala, som zistila aky je nesamostatny, nema ponatia o tom ako ide zivot, nic cele dni nerobil iba sedel pri pocitaci, nikdy nepracoval, chcel byt so mnou nonstop (bol ako posadnuty), bol rozmaznany, spraval sa ako decko, stale mal vela reci ale skutek utek. A to neprehanam, niekedy som ostala az v nemom uzase z jeho reci. Ludi podcenoval, kazdy bol pre neho nula. On si myslel, ze je dokonaly, ale pritom v zivote naozaj nic nedosiahol - ziadna praca, ziadne skusenosti.. Mal akoby vlastny svet, kde zil a vobec som mu nerozumela ako moze mat na niektore veci v zivote taky divny nazor. Bol nesmierne ziarlivy, az chorobne, vadilo mu uz len ked som sa rozpravala s nejakym nasim spolocnym kamaratom. Takze som casom zistila, ze uz mi nepripada ani vtipny, prave naopak, bol trapny, nudny, uplne vymlety - hlupy, ziarlivy, namysleny, nesamostatny, nic nevedel robit. A teraz k pointe. Uplne sa mi zhnusil. Uz som sa s nim rozisla davnejsie, ale neviem sa zbavit pocitu hnusu. Parkrat sme spolu spali, vtedy som to naozaj chcela, ale teraz nedokazem pochopit, ako som to mohla chciet. Bol to primitiv, ktory, az s odstupom casu vidim, ze to asi fakt nemal v hlave kompletne. Mam k nemu odpor a hnus, a hanbim sa za to, ze som mu venovala moj cas, a ze som si ho k sebe tak blizko pustila. Teraz na nom nevidim absolutne nic pritazlive. Budem mat 25 rokov a bol to moj 2. priatel v zivote, takze nie som typ zeny, ktora sa vyspi hned po nejakej znamosti s niekym. No toto naozaj lutujem. Neviem sa zbavit toho pocitu hnusu. Stalo sa vam nieco podobne? Ako ste to riesili? :( viem ze to nie je ziaden mega problem, len som sa tu chcela vyrozpravat. Budem vdacna za vase komentare :)

Danceallday

Praveze on ani nebol nejaky krasavec, nebol vysportovany, mal ale peknu tvar, ale skor az take zenske crty. On proste vobec nie je ten typ muza co sa mne paci. Vsetko co sa mi na nom predtym pacilo sa mi doslova hnusi. Mate pravdu, bola to chyba, no asi som to musela zazit, len tomu nerozumiem a chcela som sa vyrozpravat. Dakujem vam.

hio123

Ja suhlasim zo smilovou
Nuž spravila si chybu priťahoval ta fyzicky teda predpokladam svalmi a peknym vyrazom s ktorych a z ktoreho si bola paf a to je chyba. Nie kazdy chlap s peknov postavou a vyrazom modela je number 1- niektori to zneuzivaju a to poriadne, ako tento pripad.. Ale vnutro ta uz nezaujimalo prisla si nato neskoro, aj tak dobre ze si sa snim rozisla nebola by si stastna, a v druhom rade existuje x chlapov ktory su pekny fyzicky a aj dusevne najdi si niekoho noveho a nato stare zabudnes... :-) a to cim skor..drzim palec

spring

Ale stalo sa ... poznam ten pocit.. Neviem sa toho zbavit - casom som na to uz prestala mysliet, ale niekedy (uz zriedkavo) ma ten pocit hnusu doslova prepadne - vtedy sa snazim tym nezaoberat, kyvnut rukou a mysliet na to, ze to je minulost ..

smilova

zhnusil sa ti, lebo si nepoznala, aku ma povahu. pises, ze ta pritahoval fyzicky, bol zabavny a bolo ti s nim dobre. ty vies, co vsetko si o nom vedela, nez si si s nim zacala...mozno to bolo prilis rychlo. niektore vlastnosti a prejavy sa vo vztahu tolerovat nedaju

Danceallday

seseseer: Preco sme sa rozisli? No ja som sa rozisla s nim, pretoze ma uplne demotivoval, vlastne mi ten vztah nic nedaval. A ked som sa s nim rozchadzala tak poprel kazdu jednu vec co som mu udala ako dovod. Proste medzi nami nebolo to co ma medzi dvomi ludmi byt, ak chcu spolu mat naozaj vazny vztah. Pacil sa mi fyzicky este dlhsie po tom, ako som zistila, aky vlastne je - nesamostatny, lenivy a pod., vsetko co som pisala v prispevku. Napriklad, boli sme spolu na obede ked som mala obednajsiu prestavku, uz som sa chcela vratit naspat do prace a on sa ma pytal, ci tam musim ist, ze on chce byt so mnou. Pozeral sa na mna este dlho po tom co som vosla do budovy (videla som ho cez okno). Ked som sa ho pytala v priebehu dna, ze co robi (ked sme si napriklad smskovali), tak mi napisal ze "nic, iba sedim a myslim na teba". Pripadalo mi to, ze je mnou posadnuty. Uz ma to zacinalo desit. Navyse bol chorobne ziarlivy, co ja absolutne netolerujem ziarlivost ani vysluchy ze kde som, s kym som a co robim. Bola som nim poblaznena, ale to ma rychlo preslo, ked som zistila ze si vlastne nemame co povedat. No a nechapem len tu vec, ze ako sa mi moze clovek tak zhnusit, ked som ho predtym tak velmi chcela... cudujem sa sama sebe, ako som mohla byt nim taka ocarena.

Danceallday

Dakujem vam krasne za oba komentare :) mala by som sa na to naozaj pozerat z tej lepsej stranky... snad casom to budem brat ako dobru skusenost do zivota. Dakujem vam, viac sa mi ulavilo.

Radoslava123

Hlavne sa neobviňuj, že si s ním bola, lebo keď si sa s ním dávala dokopy, tak si ho v podstate ešte ani nepoznala, takže si nevedela, čo je zač. A keď si ho spoznala, hneď sa ti v hlave vyjasnilo a pochopila si, že toto nie je ideálny človek na vážny vzťah a na plánovanie spoločnej budúcnosti. A najsmutnejšie na tom je, že on sa nesnažil byť lepším, svedomitejším a zodpovednejším človekom dokonca ani vtedy, keď bol vo vzťahu, z čoho vyplýva, že mu na tebe a na vašej prípadnej spoločnej budúcnosti vôbec nezáležalo. Tak nevenuj už myšlienky minulosti, radšej sa sústreď na budúcnosť a snaž sa spoznať iných mužov, možno ti niektorý padne do oka, alebo ty jemu. Život je príliš krátky, aby sme si ho celý prerozmýšľali nad minulosťou, alebo nad nesmrteľnosťou chrústa. Lepšie je žiť v realite, sledovať spravodajstvo, zájsť občas na nejakú kávičku s kolegyňou, pozvi niekoho. Kľudne aj kolegyňu, prečo nie? Možno má brata, bratanca, suseda... ktorý hľadá lásku. Aj takto sa dá. Nemusia to byť zrovna diskotéky, ožieračky a sexovačky s kde-kým, lebo na také veci slušné a inteligentné ženy ani nemajú povahu a nemajú vzťah k tomu. Uvidíš, že keď sa takto trochu posnažíš, spoznáš niekoho lepšieho, kto si ťa zaslúži a kto si vie aj ľudí vážiť.