napiiste.... prosim,

Príspevok v téme: napiiste.... prosim,
ginngi

prosim Vas... mozno je to trapne... ale no, poradte mi... alebo mi dajte tipy, no v lete idem s priatelom na 3 dni prec, ak onecne budeme spolu dlhsie ,a spat spolu..., uz som s nim sex mala.. ale aj tak chcela by som vediet, ako ho zviest, aku polohu super vyskusat..., a taak, vsetko, proste aby to bolo super... a krasne, aby na to dlho spominal... :) poradi mi niekto??? dakujem ,cakam

cica

je tazko radit cloveku ktoreho nepoznas a nemas ani najmensiu predstavu co ten tvoj partner ma rad...po mojich skusenostiach s muzmi som zistila ze kazdy ma rad nieco ine a je uplne prirodzene ze ak nerobis to co chce on,tak ti da jasne najavo a moze byt s tebou spokojny ak to robis ovsem tak ako si to predstavuje...takze v skratke je blbost radit,ze...toto je super ...jemu to chutit nemusi...

pedristani

no, s tym vinom rozumne: cervene suche a nie hektoliter. potom by ste z toho mohli mat skor opicku ako dobry sex. s dolezitostou vizualnych stimulov suhlasim, ale hmatove su predsa len hmatove. s tym tancom by som neprehanal: niekedy to skor moze skoncit trapne ako rajcovne. taku kruzivu pusu na ucho ukoncenu jazyckom celkom v usku oceni kazdy chlap. dobry zaciatok, potom uz efekt los lavinos pojde sam:)

alex25

No ja ti poviem moju predstavu. Zrakový popud je pre nás všeobecne dôležitý. Teda pekne sa okúp, navoňaj, obleč si krásnučké maličké spodné prádlo a trošku mu zatancul. Pomohlo by aj pár sviečok a nejaké to vínko:-). Najpr mu nedovol aby sa ťa úplne svojvolne dotýkal. Super je ak mu zaviažeš oči šatkou, budeš sa ho jemne dotýkať rukami a pomaličky bozkávať jeho hruď. Garantujem ti, že to vydrží asi 5minúť a potom ťa schmatne. Čo sa týka polôh aspoň pre mna je super pocit, že žena je ne koni:-). Pekne si naňho sadni a pomaly cválaj. Potom je fajn si polohy vymeniť. Pekne sa daj na všetky štyri, on ťa chytí za zadoček a idete. Bude spokojný:-)

kitti

Ked ste uz mali spolu sex,tak neni problem,ved vies co mam rad. Pekne spodne pradlo,sampanske/vino a podla odvahy - ale napr.striptízom nic nepokazis. A polohy? Tak vsetky zaradom....!