Páči sa mi, ale má to háčik

Príspevok v téme: Páči sa mi, ale má to háčik
berdran

Spoznala som jedného veľmi milého chlapca na VŠ, od prvého dňa sme v kontakte, už sme boli aj na takom menšom rande a stále si vypisujeme jeden o druhom len pekne veci.

Tento chlapec je však po ťažkej nehode a kóme, má kopu zdrav. problémov, navyše polku tela má mimo. Ale toto pre mňa NIE je vôbec problémom.

Predtým, než sa mu to stalo, to bol typický playboy a synáčik z bohatej rodiny, striedal baby, podvádzal, pil, fetoval, k čomu sa mi aj priznal. Verím a vidím, že sa zmenil k lepšiemu, avšak vadí mi, ako sám seba pomenováva kripel, zťp, invalid a pod. Vôbec neviem ako mám na to reagovať, nie je mi to príjemné.

Je zlatý a veľmi sa mi páči, ale niekedy mám pocit, že mi nerozumie a že sa k sebe nehodíme.

Ja nie som z bohatej rodiny ako on. Žijeme roky z rúk do úst, rodičia sú rozvedení, mama sa pri malej sestre nevie zamestnať a otec platí z 2000€ 450 výživné, je v zahraničí a nemá o nás záujem. Ten chlapec je v niektorých materiálnych veciach fajnovka a ja som rada, že jeme.

On to má momentálne fakt ťažké s tým zdravím, ale myslím, že robí veľké pokroky, má silnú vôľu. Má na liečbu dostatok financií, no a jeho rodičia a on majú diametrálne iné príjmy.

Nie som zlatokopka, chcem v prvom rade, aby chlapec nebol horenos a aby ma mal rad, chápal ma.

Mám ho rada, ale jeho rodičia by si pre neho asi predstavovali inú nevestu, t.j. z iných pomerov. Prešla som šialenými vecami a on by ich len ťažko pochopil.

Preto som z toho zmätená, neviem ako by som z toho aj vycúvala. No ja ani nechcem vycúvať. Ked ho nevidím, tak mi chýba. Ale keď ho vidím, tak hneď vidím tie rozdiely. Neviem, čo robiť :/

kafe

haha :) to si len ty myslíš, že si si prešla šialenými vecami a tí druhí NIE. Každý jeden človek si niečim prechádza.
Ani ty nedokážeš pochopiť jeho, tak sa netráp, že by nedokázal pochopiť čím si si prešla. A prečo si hovrí kripel a pod? Lebo hendikepovaní nemajú radi ľútosť, ak ich cudzí či blízky ľudia považujú za chudiatka čo to majú v živote ťažké.. Slovo kripeľ pre nich nemá nejaký negatívny význam, je len holým pomenovaním faktu. Kripeľ = človek s postihnutím, neni to nadávka ani urážka. Radšej počujú fakty v ich úplnej nahote, ako jemnučko, opatrne a prikrášlene hovorené slová, čo sa snažia obchádzať realitu takú aká je.

Akú nevestu by si predstavovali jeho rodičia TO TY NEVIEŠ. Tak si nevymýšľaj hlúposti, čo si si vycucala z prsta. Každý chlap si predsa partnerku vyberá podľa svojich predstáv a nie podľa toho čo mu rodičia natlačia do hlavy. Riešiš kraviny. Je ti s ním dobre? Chce sa s tebou on vídavať? TAK SPOLU BUDTE!! Nejdete sa brať, ani mať hneď zajtra deti, proste si to vychutnávaj a nerieš svadbu, či vážne veci na začiatku, ked ešte spolu poriadne ani nechodíte. Môžete sa ešt 1.000krát rozísť kvôli úplne iným veciam, nesadnete si povahovo, budete mať iné plány do života... chod do toho a nebud trúba.