Analny kolik

Nika TT

Panebože, čo to zasa riešite? Análny kolík je erotická pomôcka ako každá iná. Niekomu sa môže páčiť, inému nie. A určite nie je nikto lepší alebo horší podľa toho či ho používa alebo nepoužíva alebo používanie odsudzuje.
Môj predchádzajúci partner asi ani nevedel, že niečo také existuje. So súčasným partnerom som ho párkrát na sebe vyskúšala a hoci to nie je žiadny zázrak, niekedy je to celkom príjemné. Určite však nepoužívam žiadneho „obra“.

charlie 4411

skusil som dradenie analu aj zasuvanie koliku, zatial len 7cm . myslim si ze to obohatilo moj sexualny zivot. a s duchovnym zivotom to nema nic spolocne.

tyc

ste hlupaci uz v stredoveku bol analny sex velmi oblubeny aj roztahovanie analu je to velmi vzrusujuce praveze zdraviu to prospieva vy de zijete ludia zobudte sa ked ho vrazim mojej milenke do zadku az po gule az sileje a ten orgac co ma nic nieje lepsie kdo to neskusil nevie o co prichadza

daniela44

konecnik nebol stvoreny pre pohlavny styk, ale pre nieco celkom ine. "roztahovanie analu" ako si to nazval je nehorazne nehygienicke a to ani nehovorim o dalsich zdravotnych problemoch, takze NIE, minimalne inteligentych ludi to nevzrusuje.

andromedus28

No čo mi je to už za primitíva keď si do riti pcha kolíky A ešte sa tým aj verejne hovadi. To nemá nič spolocne S heterosexualnou orientaciou. To už vyhladaj prvého homosexuala nech ťa dobre pretiahne. Byť tvojou priatelkou tak si to radšej hodim

TDTP

Zamyslel si sa, čo vlastne robíš a kvôli čomu to robíš? Máš sa vôbec čím chváliť? Je to skôr na hanbu, že si s tebou tvoja sexuálna žiadostivosť robí čo chce. Okrem toho si týmto môžeš spôsobiť zdravotné problémy (poranenie, oslabenie zvierača). Keď budeš potrebovať plienky, lebo neudržíš stolicu, potom už bude neskoro.

Či neviete, že vaše telo je chrámom Ducha Svätého? Žite duchovne a nebude napĺňať žiadosti tela.